“Nampak Gayanya Lagi 3 Ke 4 Tahun Lah Baru Kita Dapat Travel,” – Ezzaty Abdullah

Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang dijalankan seluruh negara akibat penularan wabak Covid-19 kini telah memasuki fasa ke-4 penguatkuasaan.

Pelakon, Ezzaty Abdullah ada berkongsi cerita perihal kisah percutian yang dirancang, bagaimanapun ia tidak dapat diteruskan atas situasi semasa yang berlaku.

“Patut birthday anak ibu last year kita jalan2 tapi schedule ibu busy nak cari duit. Rezeki jgn di tolak kata org.

“Pastu plan travel masa birthday ibu tapi ade Covid19 pulak,” katanya.

Di samping itu, bintang filem Kau Takdirku itu meluahkan rasa kerana tidak berpeluang membawa anaknya, Harum Dahlia bercuti sebelum tempoh PKP dijalankan.

IKLAN

Pada masa sama, isteri kepada pelakon, Azwan Kombos ini juga turut merancang untuk membawa permata hati bercuti di dalam negara bila semuanya kembali seperti biasa.

“Hmmm nampak gayanya lagi 3 ke 4 tahun lah baru kita dapat travel balik, Harum.

“Menyesal pulak bulan 12 haritu x luang masa dgn Harum bwk jalan2.

“Skrg ibu luang masa dengan Harum dekat rumah je la ye. Kita jalan2 dalam rumah.

“Tahun depan kalau dah habis covid kita jalan2 dlm Malaysia dulu sampai betul2 sembuh 355% baru kita ke oversea ok.

“Masa tu nanti Harum dah boleh baca caption ibu ni. Hahahaha,” tulisnya.

IKLAN

Sekadar informasi, Ezzaty mendirikan rumah tangga bersama suaminya, pada 16 Julai 2016.

Sementara itu, pelakon berusia 30 tahun ini selamat bergelar ibu selepas melahirkan Harum pada 27 Disember 2017.

Foto: Instagram Ezzaty Abdullah