Kongsilah apa sahaja berita mengenai pengasas kosmetik yang satu ini, setiap satunya pasti akan ada reaksi positif dan sebaliknya. Bagaimanapun bagi Nur Sajat, dia sebolehnya mahu positif, enggan membiarkan segala kecaman memberi impak tak baik terhadap kehidupannya.

Jadi bagi kamu yang ingin mengetahui apakah realiti sebenar kehidupan bintang viral ini, jangan ketinggalan untuk menonton program terbaru di Tonton, Nur Sajat Related Xtra yang memulakan siaran pertamanya pada hari ini, jam 12.00 tengahari.

Nak Tahu Kehidupan Sebenar Sajat Tak? Lets Tonton ‘Nur Sajat Rated Xtra’ You Alls!

Program berdurasi 7 minit menerusi 30 episod yang akan disiarkan akan mendalami kehidupan peribadi Nur Sajat dalam menangani liku cabaran perniagaan serta berkongsi tip-tip kejayaan yang boleh diambil iktibar buat para penonton. Saksikan rakaman langsung tanpa tapisan dan pengambarannya dibuat tanpa sebaris skrip, perjalanan harian di sebalik sosok popular seorang gadis ayu dalam menangani liku cabaran serta tips kejayaan. Semua butiran yang dipaparkan 100% atas kerelaan Sajat.

IKLAN

Memetik kata-kata dari Blake Lively;

‘’Saya tidak membiarkan orang menilai saya, saya tunjukkan siapa diri saya yang sebenar’’

Nak Tahu Kehidupan Sebenar Sajat Tak? Lets Tonton ‘Nur Sajat Rated Xtra’ You Alls!

IKLAN

Siri yang berkonsepkan Vlog ini juga akan menyaksikan persiapan serta sambutan hari lahir Nur Sajat pada 23 Februari lalu, selain gaya hidup aktif harian dalam menguruskan empayar beliau bersama rakan kepercayaan. Selami juga keterujaan termasuk saat sedih momen kehidupan yang terpaksa dikongsi bersama masyarakat atas status yang dimilikinya hanya untuk penonton VIP tonton.

Antara paparan menarik lain, Nur Sajat turut berkongsi tips kecantikan serta fesyen menerusi penulisan blog secara mingguan di laman www.xtra.com.my sepanjang siaran ‘Nur Sajat Rated Xtra’ di tonton.

IKLAN

Nak Tahu Kehidupan Sebenar Sajat Tak? Lets Tonton ‘Nur Sajat Rated Xtra’ You Alls!

Ikuti 2 episod penuh pertama secara PERCUMA bermula hari ini, serta rantaian klip singkat 30 saat secara mingguan di xtra sehingga Mei 2018!

https://www.youtube.com/watch?v=BIRoP1NWlpM

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI