Semalam bermulanya jualan tiket untuk konsert Blackpink 2019 World Tour (In Your Area) di Malaysia.

MH difahamkan ada para peminat yang sudah menanti di hadapan pintu masuk pusat membeli-belah sejak jam 8 pagi lagi hanya untuk mendapatkan tiket bagi menyaksikan sendiri kelibat artis kesayangan mereka secara realiti.

#MHGlobal Blink, Sila Sediakan RM11,000 Kalau Nak Tiket Konsert Blackpink Di Malaysia Yang Dijual Semula! Sanggup Tak? #MHGlobal Blink, Sila Sediakan RM11,000 Kalau Nak Tiket Konsert Blackpink Di Malaysia Yang Dijual Semula! Sanggup Tak? #MHGlobal Blink, Sila Sediakan RM11,000 Kalau Nak Tiket Konsert Blackpink Di Malaysia Yang Dijual Semula! Sanggup Tak? #MHGlobal Blink, Sila Sediakan RM11,000 Kalau Nak Tiket Konsert Blackpink Di Malaysia Yang Dijual Semula! Sanggup Tak?

Ada yang berjaya mendapatkan tiket namun ada yang mampu mengalirkan air mata apabila gagal memperolehi tiket yang habis terjual kurang dari sejam!

IKLAN

Bagaimanapun, muncul pula ulat-ulat tiket yang menjual kembali tiket itu dengan harga yang melampau tingginya.

Untuk pengetahuan, harga tiket asal konsert tersebut adalah dalam linkungan RM373 hingga RM693 sahaja namun harga yang dikenakan oleh ulat tiket itu bermula RM1,000 hingga RM11,000!

#MHGlobal Blink, Sila Sediakan RM11,000 Kalau Nak Tiket Konsert Blackpink Di Malaysia Yang Dijual Semula! Sanggup Tak?

IKLAN

#MHGlobal Blink, Sila Sediakan RM11,000 Kalau Nak Tiket Konsert Blackpink Di Malaysia Yang Dijual Semula! Sanggup Tak? #MHGlobal Blink, Sila Sediakan RM11,000 Kalau Nak Tiket Konsert Blackpink Di Malaysia Yang Dijual Semula! Sanggup Tak?

Lebih mengejutkan apabila tiket-tiket yang dijual ulat tiket juga laris dan ada pembeli meski harganya berbeza.

IKLAN

Apa-apapun, MH faham ada peminat sanggup lakukan apa sahaja asalkan dapat melihat grup kesayangan mereka di depan walaupun berhabis beribu-ribu ringgit kan?

Konsert Blackpink bakal berlangsung pada 23 Februari di Stadium Malawati, Shah Alam dan dibawakan oleh MacpiePro.

Foto/ Facebook: MacpiePro

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI