Sebak. Itu yang dapat diungkap apabila usahawan Datuk Seri Vida (DSV) berkongsi video di Instagramnya sebentar tadi.

Video sedih yang dikongsikannya itu melihatkan DSV menziarahi pusara anaknya, Muhammad Eddie Zuhdie dan Muhammad Edrri Zikri.

“SIAPA YG KEHILANGAN MRK YG TERSAYANG BARU RASA..BAGAIMANA SAKITT..PEDIH..DERITA..

“Mereka sangat rapat..Akrab..Bersemadi dalam 1 LIANG LAHAT..SY REDHO PEMERGIAN 2 PUTERA SAYA. DALAM TRAGEDI MUSIBAH 6 TAHUN LALU..

IKLAN

“MASIH DALAM INGATAN.. 25 Ramadan..Malam yg mrk nak Jumpa Lailatul Qadar..Kuat rindu..inagatan pada mrk..sangat sangat..

“SEHINGGA SAYA MOHON PADA ALLAH..KELUARKAN MEMORI BERSAMA MEREKA …HAZAB MENANGGONG RINDU PADA YG DAH PERGI..

“NAMUN PERGI 2 PUTERA ADA ISYARAT YG SY TAK NGERTI..KEPOLAN ASAP & MATA YG BESAR KEARAH SAYA PADA MALAM NIFSU SAABAN DI MEKAH DEKAT HOTEL CLOCK TOWER..DISAKSIKAN PA SAYA..36 HARI LEPAS KEJADIAN PELIK ITU.. PUTERA SAYA DI JEMPUT ILAHI.

IKLAN

AL FATIHAH YE KPD MUHAMMAD EDDIE ZUHDIE & MUHAMMAD EDRRI ZIKRI,” tulis DSV menziarahi pusara anaknnya di Tanah Perkuburan Islam Meru Raya, Ipoh.

View this post on Instagram

SIAPA YG KEHILANGAN MRK YG TERSAYANG BARU RASA.. BAGAIMANA SAKITT..PEDIH.. DERITA.. Mereka sangat rapat..Akrab.. Bersemadi dalam 1 LIANG LAHAT.. . SY REDHO . PEMERGIAN 2 PUTERA SAYA.. DALAM TRAGEDI MUSIBAH 6 TAHUN LALU..MASIH DALAM INGATAN.. 25 Ramadan.. Malam yg mrk nak Jumpa Lailatul Qadar..🤐😪 . Kuat rindu..inagatan pada mrk..sangat sangat.. SEHINGGA SAYA MOHON PADA ALLAH..KELUARKAN MEMORI BERSAMA MEREKA …HAZAB MENANGGONG RINDU PADA YG DAH PERGI.. . NAMUN PERGI 2 PUTERA ADA ISYARAT YG SY TAK NGERTI.. KEPOLAN ASAP & MATA YG BESAR KEARAH SAYA PADA MALAM NIFSU SAABAN DI MEKAH DEKAT HOTEL CLOCK TOWER..DISAKSIKAN PA SAYA..36 HARI LEPAS KEJADIAN PELIK ITU.. . PUTERA SAYA DI JEMPUT ILAHI. . AL FATIHAH YE KPD💦💦💎💭 MUHAMMAD EDDIE ZUHDIE MUHAMMAD EDRRI ZIKRI

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

IKLAN

Berlatarbelakangkan lagu Rapuh, nyanyian Opick, video tersebut telah mendapat lebih 50,000 tontonan.

Untuk makluman, Allahyarham Eddie dan Edrri terkorban dalam insiden yang membabitkan kebakaran di sebuah rumah teres dua tingkat di Meru Hills, Taman Meru pada tahun 2013.

Video : IG Datuk Seri Vida

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI