Pendakwah bebas yang juga suami kepada Neelofa, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz mempunyai pandangan sendiri apabila memberikan respon mengenai tempias populariti terhadap anak pertama mereka yang bakal lahir tidak lama lagi.

PU Riz berkata, dia dan isteri selesa dengan konsep bersederhana, termasuk dalam soal permata hati.

“Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak

“Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak “Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak

“Bila bercakap soal masyur ni, ia kadang ada kebaikan dan kadang ada keburukan. Jadi kita nak hidup dalam cara yang diberkati dan tidak terlalu orang nak kenal sangat.

“Dalam Islam kita panggil ‘wasatiyyah’, pertengahan… sederhana. Meski ibu bapanya satu Malaysia orang mungkin kenal, kita berharap anak yang bakal lahir ini dapat membesar dengan cara yang Islam.

IKLAN

“Tak terkenal sangat pun tak boleh nak cakap juga sebab ibu dan bapanya orang kenal. Tapi kita tak nak dia ke situlah…secara sederhana,” katanya.

PU Riz bersama Neelofa ditemui semasa pelancaran perisa baharu susu jenama Nilofa di Bayswater KLCC, Kuala Lumpur, semalam.

“Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak“Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak “Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak

IKLAN

Ditanya mengenai apa yang dibimbangi menjelang isteri yang sedang menghitung hari bersalin, ini reaksi PU Riz;

“Secara umumnya, kita pun tak pernah kan… (pertama kali dan bakal bergelar bapa). Jadi kita kena siap sedia dari segi mental dan saya rasa bagi mereka yang sudah berkahwin akan faham. Bila kita sendiri lalui, bukan senang,” katanya.

Sementara itu, Neelofa mengharapkan agar susu berperisa coklat yang diperkenalkan mampu menyaingi fenomena Susu Pisang Nilofa yang diperkatakan sebelum ini.

IKLAN

“Saya sangat berharap semoga Allah bagi rezeki, kifa boleh kembalikan fenomena seperti susu pisang dulu.

“Selepas fasa pandemik ini, harapnya produk ini mampu membangunkan kembali gelombang sebagaimana sebelum ini, insyaAllah,” katanya.

“Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak “Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak “Masyur Ni Kadang Ada Kebaikan, Kadang Ada Keburukan,” – Tempias Populariti… PU Riz & Neelofa Pilih Cara Sederhana Termasuk Soal Anak

Untuk rekod, pasangan selebriti ini berkahwin pada 27 Mac tahun lalu di sebuah hotel terkemuka di ibu negara.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI