“Masa Ni La Rasa Macam Nak Ada Baby Lagi,” – Ozlynn Cerita Perihal Soal Tambah Anak & Sikap Suami

Tidak dinafikan, tugas sebagai seorang isteri dan ibu bukanlah satu tanggungjawab mudah dalam keluarga.

Baru-baru ini, pelakon Ozlynn ada berkongsi cerita perihal keluarganya menerusi akaun Instagram miliknya.

Isteri kepada pelakon dan pelawak, Johan itu memaklumkan dia pernah pasang impian untuk menambah cahaya mata.

Bagaimanapun, dia pada masa sama tepaksa memikirkan mengenai situasi semasa kini.

“Hurmmmmm kena paksa layan tau.. kalau x dia ngamok.. masa ni la rasa mcm nak ada baby lagi.

IKLAN

“Tapi bila kenang dh 30an nih rasa dh mcm serba serbi x cukup.. dari segi masa, perhatian, kerja.. dan masa pkp ni la aku dan suami gunakan masa sebaik mungkin.. rasa seronok sgt tiap hari ngadap muka dorg,” tulisnya.

Jozlynn pada masa sama turut berkongsi cerita sikap suami apabila menjaga anak-anak.

“Walaupun kdg ada jugak label “mak ko ijo” jadi kat aku mane tak nye.. kita masok dapur kejap masak keluar depan tgk haaaaa terabur toys.. mmg bertukar Hulk aku.

“Masa tu baru nmpk bapak dorg.. buat2 berdehem.. n buat2 konon tegur anak “ haa kan papa dh ckp, lepas main kemas..” nak tambah tunjuk dia care lagik “ sayang, u dh siap masak? Xpe u g i tlg jaga budak abes td tu dia buat apa wehhhh.

“Haha mau x hijau ko.. apa pon aku syg family kecik aku.. korg sume pls stay at home ok.. jaga diri elok2.

IKLAN

“Rider sume plsss jgn bwk motor laju2 semata nak kejar customer ok.. keselamatan diri perlu.. P/S: JGN SLIDE SMP ABES!!! BANTAL BUSUK MAMA TU DIKKK!!JUJUR CKP CAMERA TU ROSAK XDE NAMPAK GAMBAR PON.. TP KAMI LAYAN MOLEIQ SEOLAH KAMERA ITU ELOK.. , “ jelas Ozlynn panjang lebar.

View this post on Instagram

Hurmmmmm kena paksa layan tau.. kalau x dia ngamok.. masa ni la rasa mcm nak ada baby lagi🙈.. tp bila kenang dh 30an nih rasa dh mcm serba serbi x cukup.. dari segi masa, perhatian, kerja.. dan masa pkp ni la aku dan suami gunakan masa sebaik mungkin.. rasa seronok sgt tiap hari ngadap muka dorg.. walaupon kdg ada jugak label “mak ko ijo” jadi kat aku🤣🤣🤣 mane tak nye.. kita masok dapur kejap masak keluar depan tgk haaaaa terabur toys.. mmg bertukar Hulk aku.. masa tu baru nmpk bapak dorg.. buat2 berdehem.. n buat2 konon tegur anak🙄 “ haa kan papa dh ckp, lepas main kemas..” nak tambah tunjuk dia care lagik “ sayang, u dh siap masak? Xpe u g i tlg jaga budak🙄😤 abes td tu dia buat apa wehhhh.. haha mau x hijau ko.. apa pon aku syg family kecik aku.. korg sume pls stay at home ok.. jaga diri elok2.. rider2 sume plsss jgn bwk motor laju2 semata nak kejar customer ok.. keselamatan diri perlu.. ❤️😘 P/S: JGN SLIDE SMP ABES!!! BANTAL BUSUK MAMA TU DIKKK!!😭😭 JUJUR CKP CAMERA TU ROSAK XDE NAMPAK GAMBAR PON.. TP KAMI LAYAN MOLEIQ SEOLAH KAMERA ITU ELOK.. ❤️

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Saling hidup bahagia harmoni, pasangan selebriti ini telah dikurniakan lima orang cahaya mata iaitu Ariq, Sodiq, Haziq, Chantiq dan Moleiq.

Foto: Instagram Jozlynn