“Mana Saya Sempat Baca, Saya Bacakan. Mana Yang Tidak, Moga Allah Mendengar,” – Terima Kiriman Doa, Erra Fazira Syukur Selesai Tunai Fardhu Haji Tanpa Mahram

Primadona alaf baru, Erra Fazira meluahkan rasa syukur kerana telah selesai menjalani Rukun Islam Kelima fardhu haji di tanah suci.

Kongsi Erra menerusi video yang dimuat naik di Insta Storiesnya, heroin Persona Non Grata ini tidak menafikan menerima banyak kiriman doa dari orang ramai.

Malah, difahamkan bintang ini turut berkesempatan membacakan doa yang dipesan untuk dibaca depan Kaabah.

“Assalamualaikum semua. Salam dari Mekah. Alhamdulillah semua urusan ibadah Haji dapat dilaksanakan dengan baik. Syukur Alhamdulillah. 

“Kepada semua yang mendoakan dan semoga ibadah haji saya dan jemaah haji yang lain diterima Allah. Semoga mendapat Haji yang mabrur.

IKLAN

 Saya juga ingin memberitahu yang saya banyak menerima pesanan kiriman doa. Ada yang sempat saya bacakan, kalau tak sempat baca, mungkin saya terlepas pandang, tapi saya tetap doakan.

“Semoga dimakbulkan doa-doa yang kalian kirimkan. Sebab banyak sangat dapat mesej. Kadang-kadang dah lepas satu tempat yang afdal itu, saya buka masih ada mesej lagi.

“Jadi kemungkinan saya sempat baca, dan ada juga yang tak sempat baca. Saya minta maaf sangat. 

“Mana yang saya sempat baca, saya bacakan. Mana yang tidak, moga Allah mendengar dan makbulkan. Walaupun saya tidak membaca  di tempat yang sepatutnya yang diinginkan,” akhiri Erra menerusi video lalu diakhiri dengan salam. 

IKLAN

 

Terdahulu, pemergian Erra ke tanah suci mendapat perhatian ramai apabila dia mengakui berangkat sendirian tanpa mahram.

Video : Instagram Erra Fazira