Usahawan yang kini bergelar peserta Big Stage 2022, Ahmad Iqbal Zulkefli kembali dengan semangat baru apabila menerima reaksi yang baik daripada orang di sekelilingnya.

Malah, dia turut mengucapkan terima kasih dan katanya, dia mendengar suara-suara semangat yang tidak mahu dirinya terus mengalah sekaligus mahu terus belajar di pentas Big Stage.

“Mahu Lama Lagi Di Dalam Ini Bersama Kalian,” – Semangat Baru Iqbal Zulkefli, ‘Sudilah Undi Saya Supaya…’

“Terima kasih, ternyata saya tidak keseorangan. Sudilah undi saya supaya saya masih boleh belajar di pentas Big Stage.

“Setelah apa yang terjadi, saya mendengar suara suara semangat yang tidak mahu saya terus mengalah.

“Ini langkah pertama saya, semua krew produksi, juri, pengacara, penonton dan pemberi semangat dan semuanya tidak akan saya lupa,” tulisnya di Instagram sambil memberikan kredit kepada pihak yang menguruskan ketika keberadannya di program realiti tersebut.

IKLAN

Iqbal pada masa sama turut memberikan dedikasinya kepada guru vokal, Cikgu Shafi yang disifatkannya sebagai cukup prihatin.

“Jasamu kuhargai, @cikgushafi. Banyak pelajaran, tidak hanya tentang vokal bahkan pemikiran kehidupan. Cikgu Shafi orang yang paling risau dan pedulikan saya. Mengajarkan saya supaya menjadi rendah hati selalu.

“Saya mahu lama lagi di dalam ini bersama kalian. Tolong doakan saya. Senang bekerjasama dengan kalian semua.

IKLAN

“Teman saya semua, tolong doakan esok saya lakukan yang terbaik. Sebaik yang boleh saya lakukan. Saya bawa semangat baru kerana sokongan dan kata semangat dari kalian.

“Sudilah undi saya supaya saya masih boleh belajar di pentas Big Stage,” luahnya lagi.

Perkongsian terbabit menerima reaksi pelbagai daripada wargamaya, yang boleh ditinjau menerusi ruangan kapsyen di hantaran berkaitan.

IKLAN

“Mahu Lama Lagi Di Dalam Ini Bersama Kalian,” – Semangat Baru Iqbal Zulkefli, ‘Sudilah Undi Saya Supaya…’

Selain Iqbal, Big Stage musim terbaru turut disertai Tegar Septian, Ajoi Zainal, Tuah Adzmi, Aisha Retno, Yazmin Aziz, Daniel Chuer, Iqbal Zulkefli, Elica Paujin, Lia Aziz, Megat Rahim, Sofiaa Marieylla dan Syafiq Abdilah (Brunei).

Ia bersiaran setiap Ahad, jam 9 malam secara langsung dari Pusat Konvensyen, Antarabangsa Putrajaya (PICC) dan ditayangkan menerusi saluran Astro Ria (104) dan Astro Go.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

https://youtu.be/BC7URRDM_mI

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI