“Maafkan Saya Ambil Gambar Ni Curi-Curi Sebab Terlalu Kagum,” – Tersentuh Lihat Bekas Makanan Kucing Dalam Raga, Fasha Sandha Cari ‘Rider’ Ini

Pelakon Fasha Sandha menzahirkan rasa kagum terhadap ‘rider’ makanan kerana sanggup keluar seawal subuh demi mencari sesuap nasi.

Malah apa yang lebih menjentik hati pelakon Scammer ini, dia turut perasan ‘rider’ berkenaan membawa sebekas makanan kucing untuk diberikan kepada haiwan berkenaan di jalanan.

Fasha sebagai pencinta kucing rasa tersentuh dan sempat melambaikan tangan kepada ‘rider’ berkenaan.

“Maafkan saya abang FoodPanda, saya ambil gambar ni curi2, sebab sy terlalu kagum dengan abang yang keluar seawal pagi selepas subuh untuk mencari rezeki dan membawa bekalan untuk diberikan pada kucing dibakul hadapan.

“Kerana saya pencinta kucing, jadi saya macam emo sedikit.. Saya sempat melambai tangan pada abang ni, dalam hati sy, sy doakan agar abang dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan,” tulisnya.

Ibu kepada tiga cahaya mata ini turut meminta kepasa sesiapa yang mengenali lelaki berkenaan untuk menghubunginya secara peribadi di Instagram.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

“Siapa yang kenal abang ni, tlg DM sy please please, saya ada perasan number plate je, number 5513. Please DM ya. I love FOODPANDA. Terima kasih FOODPANDA, anda adalah hero kami,” tulisnya lagi.

Meninjau ke ruangan komen, peminat termasuk rakan selebriti turut sama tumpang kagum dan mendoakan agar urusan ‘rider’ tersebut dipermudahkan.

“Semoga abang ni sentiasa dipermudahkan segala urusan, diberkati dan dilimpah kurniakan rezeki yang tak putus-putus, insyaAllah mudah-mudahan, amin,” tulis pelakon Fazura.

“Sebak pula baca, susahnya semua orang sekarang. Termasuk kucing-kucing jalanan mesti sedih ramai manusia cuti dan tak keluar rumah, takde manusia bagi makan,” tulis seorang warganet.

“Semoga murah rezeki all riders, ameen,” doa seorang warganet.

“Kita baca status nu pula yang rasa sebak. Semoga Allah sentiasa memelihara melindungi dan memudahkan setiap urusan frontliners kita semua,” respon seorang warganet lain.

IKLAN

“Alhamdulillah, insan mulia akan dibalas mulia…,” tulis seorang warganet.

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!