Fasha Sandha Kongsi Foto Raya Keluarga, Pakai Apa Yang Ada – “Bersyukur, Kami Bahagia Dalam Berserdehana.”

Aktres versatil, Fasha Sandha menyambut Hari Raya Korban tahun ini dalam keadaan yang serba sederhana tetapi penuh makna.

Berkongsikan fotonya sekeluarga yang sedondon dalam rona biru, bintang drama Scammer ini turut menyatakan rasa syukur atas apa adanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha)

“Raya di rumah lagi. Rindu Family. Memandangkan tak boleh keluar kemana manapun, sarung je baju apa yang ada, ni baju ibu beli online kat lazada RM30.60.

“Kami bersyukur. Kami bahagia dalam berserdehana,” tulis Fasha sebagai kapsyen di Instagram buat tatapan umum.

IKLAN

Meninjau ke ruangan komen, para peminat turut mengucapkan selamat hari raya buat Fasha sekeluarga.

“Walau ibu pakau baju RM30.60, ibu tetap lawa. Selamat hari raya buat ibu seisi keluarga,” ucap seorang peminat.

“Selamat hari raya akak. Tolong hug baby tu untuk saya,” seloroh peminat lain.

“Selamat hari taya my childhood favourite actress,” peminat lain yang berikan berikan respon.

“Siap 60 sen pun bagitahu ye. Selamat hari raya love you,” komen seorang peminat.

“Specially Aidil Adha Celebration. Happy nice to miss Fasha Sandha and family. Maaf zahir batin,” respon peminat lainnya pula.

IKLAN

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!