Pengacara dan model, Nabil Mahir menafikan dirinya tidak serius di saat menjalinkan hubungan dengan bekas kekasih, Sarah Hildebrand seperti yang disangka ramai pihak.

Semuanya gara-gara percintaan yang sudah mencecah tahun kelima hingga ada netizen menganggap lelaki berkenaan sepertinya masih tidak mahu berkahwin.

Ditemui MH, Nabil memberikan penjelasannya.

“Kalau nak dikatakan saya tidak serius mengenai hubungan kami, sebenarnya pada awal hubungan kami pun dia ada bertanya mengenai sejauh mana serius hubungan ini.

“Saya selalu beritahunya kalau saya dalam perhubungan, ia adalah untuk jangka masa panjang.

IKLAN

Maknanya, saya nak kahwin. Kalau saya tidak serius dengan orang itu saya tidak akan habiskan tenaga, komitmen dan apa yang saya ada untuk orang berkenaan. Jadi kalau nak dikata saya tidak serius, tak tahulah nak cakap,” katanya jujur.

Lima Tahun Jalin Hubungan Cinta, Ada Speku Nabil Mahir Tak Serius Nak Kahwini Sarah? Ini Jawabnya!

Malah kongsi Nabil lagi, dalam usahanya untuk melalui suatu fasa serius dengan Sarah Hildebrand pada ketika itu, dia sudah pun membeli seutas cincin khas buat pelakon berkenaan.

IKLAN

“Awal tahun ini kami ada berbincang mengenai kahwin lagi. Kami ada berbincang mengenainya dan dia ada bertanya apa seterusnya.

Cuma pada ketika itu saya tidak beriya-iya kerana saya sudah sebenarnya sudah belikan dia cincin,” terangnya ketika ditemui di sidang media Asia GT Festival dan Celebrity Bazaar di Hotel Palace of Golden Horses, Seri Kembangan.

IKLAN

Lima Tahun Jalin Hubungan Cinta, Ada Speku Nabil Mahir Tak Serius Nak Kahwini Sarah? Ini Jawabnya!

Hadir meraikan majlis sebagai hos bagi mempromosikan aktiviti jualan selebriti ketika Asia GT Festival berlangsung, Nabil memberitahu peluang yang diraih merupakan suatu tawaran tepat memandangkan dia sendiri berminat dalam bidang permotoran.

Turut sama terlibat di dalam sesi Celebrity Bazaar yang bakal berlangsung pada 15 hingga 17 Mac depan di Sepang ialah penyanyi Ayu Damit, Ainina Ahmad B, Zakiah Anas, Syanie dan ramai lagi.

Foto: Instagram Nabil Mahir, Sarah Hildebrand