Bintang ternama Hollywood Leonardo DiCaprio dikhabarkan sedang dalam proses mengenali supermodel terkenal, Gigi Hadid. Berita ini dikongsikan oleh beberapa sumber kepada People.

Leonardo yang kini berusia 47 tahun dilihat semakin dekat dengan Gigi, 27, apabila mereka dilihat meluangkan masa bersama.

Leonardo DiCaprio Dan Gigi Hadid Dikhabarkan Sedang Saling ‘Mengenali’ Setelah Putus Dengan Pasangan Masing-Masing
Gigi muda 20 tahun daripada Leonardo dan memiliki seorang anak.

Salah satu sumber menyatakan bahawa mereka kini dalam proses mengenali namun masih belum sampai ke tahap bercinta. Manakala sumber lain pula menyatakan, “Apa yang pasti, Leo sememangnya sedang mengejar Gigi.”

IKLAN

 Berita hubungan mereka yang semakin dekat ini digembar-gemburkan setelah Leonardo sering dilihat bersama Gigi setelah putus dari kekasihnya, Camilla Moronne. Sebelum itu mereka sudah bercinta selama empat tahun.

ARTIKEL BERKAITAN: Dituduh Pukul Ibu Kekasih, Syarikat Rakaman Dan Pengurusan Gugurkan Zayn Malik

IKLAN

Gigi Hadid pula sememangnya diketahui masih solo apabila dia telah memutuskan hubungannya dengan bekas kekasih, Zayn Malik pada 2021.

Mereka yang bercinta selama lebih enam tahun sejak 2015 memiliki seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama, Khai Hadid Malik yang kini berusia 2 tahun.

IKLAN

++Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di halaman rasmi Telegram Media Hiburan

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI