“Korang Kena Try,” – Mawar Rashid Kongsi Tips Beli Rumah Pertama, Dedah Pengalaman

Sudah pasti setiap individu mempunyai impian untuk memilik rumah idaman.

Akan tetapi hakikatnya, untuk memiliki rumah idaman bukanlah satu perkara mudah.

Bagaimanapun, Mawar Rashid ada memuat naik satu rakaman video di akaun Instagram miliknya, berkongsi tips berguna dalam memiliki rumah pertama.

“Hi there, Mawar nak share story tentang macam mana cara Mawar untuk nk apply loan nk beli rumah pertama Mawar dan tak perlu risau kalau application loan Mawar kene reject kat bank.

IKLAN

“Sebab bila dah Pre-Approved, Mawar boleh pastikan loan rumah Mawar bakal 99.9% lulus. Korang semua kena try jugak,” tulisnya sambil memberikan kredit.

Dalam pada itu, peminat juga bersetuju dengan kata-kata nasihat yang diberikan oleh pelakon berusia 24 tahun itu.

IKLAN

Semoga apa yang disampaikan oleh Mawar boleh dimanfaatkan.

Video : Instagram Mawar Rashid