Gara-gara sering terpalit dengan pelbagai kontroversi melibatkan masalah rumahtangganya akhirnya jenama produk kecantikan Meeracle yang telah menjadikan pelakon Izreen Aminda sebagai duta membuat keputusn untuk menamatkan kontraknya bersama pelakon tersebut.

BACA:

Suami Izreen Azminda Failkan Pemohonan Cerai Buat Isteri Pertama

 

Melalui sekeping surat daripada syarikat tersebut mereka telah membuat keputusan untuk tidak menyambung kontrak Izreen sebagai Duta jenama mereka atas sebab-sebab tertentu.

Kontrak Izreen Azminda Sebagai Duta Ditamatkan & Tidak Akan Disambung

IKLAN

Izreen telah menimbulkan kemarahan orang ramai apabila beritanya berkahwin dengan lelaki berstatus suami orang hangat diperkatakan.

Malah, apa yang lebih mengeruhkan keadaan apabila Izreen memberitahu dia hanya ingin menumpang kasih sayang Ude (suami) dan hanya extend masjid.

Lebih menimbulkan kemarahan orang ramai apabia baru-baru ini Ude telah menfailkan permohonan cerai terhadap isteri pertamanya itu dan mengeluarkan kenyataan yang cukup memedihkan apabila sudah tidak punyai hati terhadap isteri pertamanya.

IKLAN

BACA:

‘Tidak Mahu Membohongi Diri, Sudah Tiada Hati Hidup Bersama’ – Ini Penjelasan Ude

 

IKLAN

Malah, tindakan Izreen mengeluarkan kenyataan tidak mengambil tahu juga membuatkan ramai netizen mengecam dirinya.

Sehingga kini Izreen dan suaminya itu telah memadam akaun Instagramnya mungkin ingin meredakan kehangatan isu ini seketika.

#MHSpeku: Izreen Azminda Deactivate Akaun Instagram?

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI