Nilai lima persalinan eksklusif yang digayakan Aina Abdul untuk konsert A Night With Aina Abdul 3.0 yang berlangsung di Axiata Arena, Bukit Jalil malam tadi mencecah hampir RM400,000 keseluruhan. 

Aina atau nama sebenarnya, Nurul Aina Abdul Ghani berkata, kos berkenaan adalah untuk aspek busana sahaja, tidak termasuk kos lain.

@mediahiburanofficial Masalah teknikal yang pantas diselesaikan Aina di A Night With Aina Abdul 3.0 di Axiata Arena, malam tadi. Respek! #MHnews #MediaHiburan #FYP ♬ original sound – Media Hiburan

“Kali ini kita ada lima persalinan semuanya mencecah hampir RM400,000. Kos untuk baju sahaja, total,” katanya.

Aina pada masa sama turut berkongsi mengenai persalinan kedua yang menjadi sorotan iaitu gaun biru rekaan Zaimi Zulkafli yang mempunyai elemen ‘asap’ keluar daripada baju selain perincian sulaman bunga yang berpusing.

IKLAN

“Bagi saya, perekanya seorang yang sangat inovatif kerana dia cuba menggabungkan elemen sains dan fesyen dalam sesebuah busana yang direka.

“Kalau anda lihat, asap dan pergerakan bunga yang berpusing dikawal seorang jurutera yang berada di sisi pentas.

“Masa sesi latihan asap pada baju tak keluar. Rasa risau tapi alhamdulillah dia berjalan lancar seperti yang dirancang. Kalau nak tahu di dalam gaun berkenaan sarat dengan wayar namun ia tidaklah berat untuk dipakai,” katanya lagi.

IKLAN
@mediahiburanofficial Sekali asap keluar dari gaun biru Aina Abdul. Memang kreatif, yang tonton di Axiata Arena semalam pun macam wow! #MHnews #MediaHiburan #FYP ♬ original sound – Media Hiburan

Terdahulu, A Night With Aina Abdul 3.0 yang berskala mega itu berjaya menghiburkan hampir 10,000 peminat setianya bersama barisan lagu hits termasuk daripada album terbaharunya, IMAJI.

IKLAN

Selepas Axiata Arena, Aina teruja memaklumkan pasukannya akan meneruskan konsert A Night With Aina Abdul 3.0 di Singapura pada 6 Januari 2024.

@mediahiburanofficial Aduhai… Terkenang balik memori Anugerah Juara Lagu ke-37, momen indah buat Aina Abdul pastinya! #MHnews #MediaHiburan #FYP ♬ original sound – Media Hiburan

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI