Selebriti dan usahawan berjaya, Noor Neelofa meraikan hari jadi suami tersayang, Haris Ismail atau PU Riz dengan sebuah kereta mewah jenis Lamborghini.

Kereta premium dalam rona hitam itu dikongsikan figura popular berkenaan menerusi beberapa perkongsian di Insta Stories.

Secara kebetulan, hari jadi suaminya juga jatuh pada sambutan Syawal tahun ini.

“Kereta Raya MasyaAllah, Happy Birthday Sayang,” – Neelofa Rai Hari Jadi Suami Dengan Lamborghini“Kereta Raya MasyaAllah, Happy Birthday Sayang,” – Neelofa Rai Hari Jadi Suami Dengan Lamborghini

“Kereta raya, masyaAllah…. Birthday boy. Happy birthday sayang. Dapatlah birthday boy ‘melaram’ di jalan raya dengan kereta,” kata Neelofa.

IKLAN

Bagaimanupun, kereta berkenaan bukan dibeli, sebaliknya disewanya beberapa hari, bagi meraikan ulang tahun kelahiran Haris yang ke-27.

“Sis rent few days bagi birthday boy happy @rentwheels,” tulisnya menerusi perkongsian sama.

Sementara itu, Hari Raya Aidilfitiri yang disambut hari ini turut meninggalkan memori tersendiri buat Neelofa.

IKLAN

“Kereta Raya MasyaAllah, Happy Birthday Sayang,” – Neelofa Rai Hari Jadi Suami Dengan Lamborghini “Kereta Raya MasyaAllah, Happy Birthday Sayang,” – Neelofa Rai Hari Jadi Suami Dengan Lamborghini

“Kuah Kacang tak masak lagi, roti dah beli berbakul. Alamak,” tulisnya yang turut merakamkan suasana khemah raya yang tersedia.

IKLAN

Bersempena hari istimewa itu, Neelofa turut menghadiahkan sebiji kek unik buat Haris.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

https://youtu.be/MtgZnLbSkZ0

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI