Rezeki tidak berpihak kepada Datuk Aishah di pentas All Stars Gegar Vaganza (ASGV) apabila penyanyi itu menjadi bintang ketiga yang diumumkan tersingkir. 

Aishah yang menyanyikan lagu Terlanjur Cinta secara duet disamping Vince gagal menambat hati juri, sekaligus berada di kedudukan paling corot dengan markah sebanyak 43.75%.

“Saya rasa ramai juga doa orang di sana dah termakbul untuk tengok saya keluar. But anyway terima kasih kepada semua.

“Saya happy actually tomorrow I can sleep. Terima kasih semua,” katanya ringkas sejurus gagal lolos ke saingan minggu hadapan.

IKLAN

Dua lagi peserta yang turut berada di kedudukan terendah ialah Hady Mirza dengan 60.25% dan Siti Nordiana 49.75%.

Sementara itu, persembahan memukau daripada Noryn Aziz dan Liza Aziz menerusi lagu I’m Every Woman sukses dengan markah sebanyak 85.25%.

Berikut carta penuh markah kesemua bintang bertanding, minggu ini;

IKLAN

Kejutan Datuk Aishah Tersingkir Selepas Raih Markah 43.75%, Ini Ranking Semua 14 Peserta GV10 Kejutan Datuk Aishah Tersingkir Selepas Raih Markah 43.75%, Ini Ranking Semua 14 Peserta GV10

Kejutan Datuk Aishah Tersingkir Selepas Raih Markah 43.75%, Ini Ranking Semua 14 Peserta GV10

IKLAN

All Stars Gegar Vaganza bersiaran secara langsung dari Auditorium MBSA, Shah Alam, setiap Ahad, jam 9.00 malam secara eksklusif di Astro Ria (Saluran 104).

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini