“Kau Dah Lafaz Cerai 4 Kali Semua Sebab Sund*l Kau” – Wanita Dipercayai Isteri Penyanyi Rap Tampil Buat Luahan, Dakwa Suami Ada Wanita Lain?

Seorang wanita dipercayai isteri kepada seorang penyanyi rap meluahkan dakwaan berkenaan kisah rumah tangganya.

Menerusi beberapa kemaskini yang dimuat naik di Insta Stories, konflik membabitkan hubungannya bersama suami dipercayai berantakan selepas didakwa berlaku curang dengan orang lain.

Malah dakwa wanita terbabit, penyanyi tersebut sebelum ini turut meninggalkan keluarga berminggu ketika tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dikuatkuasakan.

“Sembang kau, aku halau keluar dari rumah. Sebab aku tengok video kau membont*t betina sund*l kau.

“Dalam kereta luggage siap lengkap pakaian seluar dlm kau berus gigi ape semua. Tak bawak masuk rumah. Sebab sebelum tu kau tinggal kan anak bini kau berminggu masa PKP nak jaga bab* kau kat the fennel.

“Kesian dia dh tua tinggal sorg2 kan. Mak bapak tinggal kt subang. Jauh sgt. Ape la sgt anak kau ni. Menyusahkan je nak bercinta2,” dakwanya.

IKLAN

Antara lain, wanita tersebut juga mendakwa suaminya sudah empat kali melafazkan cerai terhadapnya.

“Kau ckp kau diam dah lama. Kau memang kelakar. Aku yg diam dh lama. Belum lagi aku bgtau jais psl korg ni.

“Yang buruk bini kau, kakak2 kau. Yg baik sapa? Bab* belaan kau sekarang? Nyawa satu amanah la. Hidup kena makin tinggi makin kena tgk bawah lah. Sembang bab* sunda*l kau pon boleh terbang.

“Nak cakap aku jangan jadi isteri kurg ajar. Kau dh lafaz cerai 4 kali semua sebab sund*l kau,” tulisnya lagi.

Selain menyatakan amanah bukanlah satu beban, wanita tersebut turut mendakwa dirinya turut dibuat sebagai musuh kerana tidak mahu melayan ‘drama’ suaminya dan wanita luar.

“Sebab aku diam selama ni. Makin lama makin teruk. Bila aku bersuara. Aku yg salah. Kau buat aku mcm musuh. Sebab aku taknak layan sund*l kau. xnk layan drama korg dua. Aku merayu melutut kat kaki kau.

“Aku belom habis pantang. Mntk ko focus kt family ni anak2 kecil lagi. Kau keluar 4 jam pergi the fennel cakap nak putuskan. Balik2 kau bgtau aku korg nak kawin 10/8.

“Bila masa kau kena pilih satu keluarga kau tgh sakit sebab kau berjangkit demam sebab jumpa dgn sund*l kau yg baru touchdown Malaysia balik dari mengerjakan UMRAH.

IKLAN

“Kau pilih untuk pergi jaga dia. Tinggalkan anak2 kau yg kecik2 ni dgn bini kt rumah tengah sakit2.

“Oh not to mention sexting korg. bila betina kau tgh UMRAH depan kaabah.

“Sehina hina aku yg kau dok hina tak pernah sekali aku bagi kau rasa kerdil sekumit zarah pon masa semua orang pandang rendah kat kau. Masa kita sama2 broke as f*ck! Masa kita sama2 hustle!

“Kita kutip balik putung rokok yg kita nampak sebab xda duit nak beli sebatang rokok pon. Sekarang kau dah rasa kau on top of the world.

“Kau dah rasa kau made it. Kau berjaya sangat. Macam2 kau hina aku.

“Insecure bila now org share masa2 dulu. Nak throwback2. Kau rasa semua org nak “claim” sebab kau letak diri kau sekarang tinggi sangat semua org loser. Bawah2 kaki kau,” dakwanya lagi.