Pasangan terkenal Hollywood ini sudah lebih dua tahun memadu cinta. Namun kini segalanya sudah ternoktah. Shawn Mendes dan Camila Cabello masing-masing memuat naik mesej yang sama di Insta-story mengenai keputusan mereka untuk memutuskan hubungan sebagai sepasang kekasih.

Mengejutkan ramai pihak dengan pengumuman itu, bekas kekasih ini bertindak profesional tanpa sebarang drama dan jika diamati keputusan ini dilakukan secara profesional.

Hubungan Cinta Shawn Mendes Dan Camila Cabello Kandas

“Hai semua, kami sudah mengambil keputusan untuk menamatkan hubungan romantis tetapi kasih sayang kami untuk satu sama lain sebagai manusia lebih kuat dari sebelumnya.

IKLAN

“Kami memulakan hubungan ini sebagai sahabat baik dan akan terus menjadi sahabat baik. Kami hargai sokongan anda dari permulaan dan untuk waktu hadapan,” tulis mereka di Insta-story masing-masing.

Hubungan Cinta Shawn Mendes Dan Camila Cabello Kandas

IKLAN

Mula bercinta sejak Julai 2019, pasangan ini sering dilihat bersama dalam segala aktiviti yang dilakukan baik demi kerja mahupun acara peribadi. Terbaharu, mereka sama-sama menyambut hari perayaan ‘Day of The Dead’ dengan menggayakan kostum karakter seperti mayat.

Hubungan Cinta Shawn Mendes Dan Camila Cabello Kandas

IKLAN

Menurut sumber, sebelum ini ketika pandemik Covid-19 mula-mula melanda dunia. Shawn berpindah ke Miami untuk tinggal bersama Camila dan keluarga palantun lagi Havana itu. Shawn berkongsi yang tempoh tersebut merupakan satu pengalaman yang sangat indah.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di halaman rasmi Telegram Media Hiburan

 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI