Pengurus Saluran Astro Ria, Idlan Zahari, tampil memberikan reasi susulan komen yang diberikan sesetengah penonton mengenai tindakan hosnya, Elly Mazlein yang didakwa ‘turut sama’ menari di tengah pentas menerusi beberapa persembahan bintang bertanding.

Sekaligus, ia mencetuskan tular di media sosial apabila ada penonton yang menyatakan rasa kurang selesa mereka.

Memetik Gempak, pihak saluran Astro Ria memaklumkan apa yang dilakukan oleh Elly atau lebih mersa disapa sebagai Kak Lina itu selaku pengacara bersama rakan hos, Nabil Ahmad.

“Apa yang berlaku malam ni sebenarnya tidak dirancang. Ia spontan dan Kak Lina pun bawa tenaga konsert malam ni. Ada part dia menari keluar masuk tu completely tiada kawalan.

IKLAN

“Kami ambil maklum setiap komen daripada penonton. Apa-apa pun ini adalah pertandingan dan kami akan pastikan ia tidak mengganggu peserta-peserta GV9.

“Saya tahu ramai orang ada pendapat masing-masing dan kami juga akan beri nasihat pada Kak Lina juga. Harapnya minggu depan dengan tema kerohanian, semuanya lebih terkawal.

IKLAN

“Tapi dari pihak saluran sendiri, kami mahu seimbangkan antara nilai hiburan dan tidak mahu menjejaskan persembahan sesiapa,” jelasnya seperti yang dipetik.

IKLAN

Terdahulu, aksi Elly khasnya sewaktu persembahan Jaclyn Victor dan Fuad Rahman misalnya dilihat mampu mengganggu tumpuan peserta untuk memberikan persembahan terbaik.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.

Sumber : Gempak

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI