Kehidupan pelakon, Farah Nabilah dan suami kini dilihat semakin gembira selepas kehadiran cahaya mata sulung yang selamat dilahirkan pada tanggal 22 Oktober lalu.

Terbaru, Farah ada berkongsi sebuah video ketika dia sedang menjalani proses berpantang bersama para peminat di Instagram.

Video tersebut memaparkan Farah sedang berehat sambil menjalani proses bertungku sewaktu anaknya sedang tidur.

Namum begitu, apa yang menarik perhatian ramai adalah proses bertungku tersebut dibantu sendiri oleh suaminya, Mohamed Amirul yang setia berada di sisinya.

“Kalau Macam Ni Layanan, Tiap-Tiap Tahun Beranak…,”- Bantu Isteri Proses Bertungku, Suami Farah Nabilah Dipuji Netizen

IKLAN

Video berkenaan nyata menarik perhatian warga maya selepas meraih lebih 300,000 jumlah tontonan sambil turut dihujani ratusan komen.

Meninjau di ruangan komen pula, rata-rata netizen memuji selepas melihat keperihatinan Amirul yang tidak jemu membantu isterinya terutamanya ketika sedang berpantang.

IKLAN

Malah, mereka turut menyifatkan Nabilah sangat bertuah kerana dikurniakan suami yang sangat bertanggungjawab dan memahami seperti Amirul.

“Kalau Macam Ni Layanan, Tiap-Tiap Tahun Beranak…,”- Bantu Isteri Proses Bertungku, Suami Farah Nabilah Dipuji Netizen “Kalau Macam Ni Layanan, Tiap-Tiap Tahun Beranak…,”- Bantu Isteri Proses Bertungku, Suami Farah Nabilah Dipuji Netizen

IKLAN

Dalam pada itu, rakan-rakan artis turut meluahkan rasa tidak sabar untuk bertemu dengan keluarga kecil itu.

Terdahulu, Nabilah dan Amirul telah pun mendirikan rumah tangga pada tanggal 20 Disember 2019

Pasangat tersebut bagaimanapun telah bersepakat untuk menamakan putera sulung mereka itu Andre Omar.

Sumber: Farah Nabilah

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI