Nampaknya isu berhubung motosikal Yamaha Y150 atau popular dipanggil ‘Ysuku’ milik pelawak, Shuib Sepahtu masih lagi menjadi bualan hangat.

Kini giliran pelakon dan pelawak, Zizan Razak pula mengusik ‘permainan’ baru rakan seperjuangannya itu.

Menurut Zizan, sekiranya motosikal tersebut masih dalam keadaan ‘standard’ atau belum diubahsuai, tidak perlulah tunjuk di media sosial.

“Kalau engine standard tak payah post la. Sakit telinga aku dengar. Buang kuota internet aku je,” selorohnya.

Seperti diketahui umum, Zizan turut mempunyai sebuah motosikal yang sama tetapi telah pun diubahsuai.

Melihat komen Zizan itu, ini respon balas anggota kumpulan Sepahtu itu.

“Haha bakar line. Tunggu,” jawab Shuib.

Melihat di ruangan komen rata-rata netizen terhibur melihat gelagat pelawak tersebut.

Alahai, Zizan ni sengaja nak pengaruh Shuib ye! Kalau dah namanya hobi, apapun sanggup dibuatnya. Betul tak?

Apa Kata Anda