“Alhamdulillah, ia hilang terus.” Itu kata penyanyi, Kaka Azraff yang sebelum ini pernah mendedahkan suaminya, Adam Azriff mempunyai masalah gangguan kecemasan (anxiety disorder) sehingga memerlukan sokongan daripadanya.

Menurutnya, sebelum ini, dia sedia tahu tentang perkara berkenaan sebelum berkahwin lagi dan mengambil tanggungjawab tersebut untuk membantu dan memberikan sepenuh sokongan kepada suami tercinta.

Bagaimanapun, bintang yang kini muncul menerusi single terbaru Gila di samping Loka B dan Noki memanjatkan rasa syukur kerana masalah tersebut kini beransur hilang.

“Antara penyebab anxiety mungkin kerana cara hidup sebelum ini selain pemakanan dan sebagainya.

IKLAN

“Sejak berkahwin, saya cuba jaganya dengan baik dan masalah tersebut sudah tidak ada.

“Malah saya rasa situasinya kian baik disebabkan oleh fokusnya sudah berbeza memandangkan kini dia sudah ada bergelar bapa dan sebagainya. Tidak lagi rujuk pakar.

“Saya sebagai isteri rasa bersyukur,” akuinya kepada MH.

IKLAN

Hidup harmoni bahagia bersama permata mati, Aslan yang kini mencecah usia 10 bulan, Kaka turut berkongsi perkembangan terkininya sebagai ibu.

“Bila melihat anak membesar di depan mata, saya rasa penat yang kita lakukan dalam kerja selain menjaganya itu dirasakan cukup berbaloi. Itulah kemanisannya bagi saya.

IKLAN

“Bila rasa penat tu, pandang anak dan lihat gelagatnya, rasa penat itu hilang. Sayang saya padanya tidak akan putus sebab kita tahu.

“Saya tidak merancang, kalau ada rezeki dikurniakan cahaya mata selepas ini kami tidak menolak,” ujarnya lagi.

Untuk rekod, Kaka dan Adam mendirikan rumah tangga pada 14 Disember 2018 dan selamat timang cahaya mata pertama mereka Oktober tahun lalu.

https://www.instagram.com/p/B8vBWxOpCyI/

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI