Pelakon Datuk Aaron Aziz ada memuat naik beberapa keping gambar menerusi akaun Instagram miliknya.

Aaron atau nama sebenarnya Aaron Mustapha Aziz telah berkongsi momen ketika dia dan keluarga menyambut hari raya aidilfitri, baru-baru ini.

Di samping itu, bintang filem KL Gangster kelahiran Singapura itu turut mendedahkan perangai isteri yang kelakar bersama peminatnya.

“Bukan tak Nak senyum lebih tapi tak tahu la kenapa bila baju pink senyuman tak keluar,

“Yang menghairankan org yg suruh pakai pink TAK PAKAI PINK.. Dia cakap “Tak kan semua org pink nanti macam family pink panther, so I contrast la sikit!.

“Fuhhhhhh jawapan dia memang takde org boleh fight! MashaAllah.

“#abgterdiam #abgsenyumterpaksa #abgbukandayus #abgsayangbini #abgrespectbini #abgikutkanrentak #abglove #abgsteady #isteriabgisALWAYSRIGHT #abgredha #abghashtagscantstop #aaronazizfamilyraya2019 @diyanahalik @diyanahalikcom @bandofbraders @jakeltextile,” tulisnya panjang lebar.,

Lantas, perkongsian pelakon berusia 42 tahun itu telah menjadi perhatian peminat.

Lalu, peminat dan netizen terhibur melihat kata-kata yang telah dikongsikan oleh aktor yang pernah membintangi filem Ombak Rindu.

Untuk rekod, pelakon ini mendirikan rumah tangga pada tahun 2003 dan dikurniakan 4 cahaya mata.

View this post on Instagram

Harap tak terlambat utk kami sekeluarga utk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN. Had not slept since last night’s @celebrayacityplaza teardown. Selepas buat closing account dah nak kena solat Aidilfitri. Lepas solat terus ke pusara aman utk menguruskan jenazah arwah Makcik & terus balik @grandhyattsing utk ambik anak anak keluar Jalan raya. Jadi di sini saya ingin mengucapkan sejuta penghargaan kpd semua yg telah menyokong product kami di @adoreavenue_ @bandofbraders @adamhawabyaaronaziz & semestinya @diyanahalikcom Thank you all from the bottom of our hearts and till we meet again for Ramadhan next year InnShaAllah. Huge THANK YOU to @grandhyattsing for the generous hospitality and excellent service & @smovesg for sorting us the space we need on wheels. #hashtagtakdesebabmooddown #nakAbghashtagke? #baiklah # # # # # # # # # #aaronazizfamilyraya2019

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz) on

Foto : Instagram Aaron Aziz