Pengacara dan penyampai berita, Shahril Sarapudin berkongsi khabar gembira apabila memaklumkan isterinya telah selamat malahirkan cahaya mata ketiga pada Khamis.

Menurut Shahril, dia berasa sangat bersyukur kerana segala proses sewaktu melahirkan bayi perempuan tersebut telah pun dipermudahkan.

“Alhamdulillah. Syukur padamu Ya Allah.
Puteri kami seberat 3.4kg selamat dilahirkan. Buat isteriku tercinta…terima kasih atas pengorbanan yang tak terhingga ini.

IKLAN

“Terima kasih keluarga dan sahabat sekalian atas titipan doa. Kami sangat menghargainya.

“Doakan puteri kami ini akan membesar menjadi insan berguna untuk agama dan negara. Syukur Ya Allah,” tulisnya.

Kenyataan tersebut dikongsikan oleh pengacara program Selamat Pagi Malaysia itu menerusi akaun Instagram miliknya.

IKLAN

Dalam pada itu, Shahril turut merakamkan ucapan penghargaan buat semua pihak yang telah mendoakan kesejahteraan keluarganya itu.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen menitipkan ucapan tahniah selain turut mendoakan semoga anak tersebut membesar menjadi anak yang solehah.

IKLAN

“Isteriku Tercinta,Terima Kasih,” – Penyampai Berita, Shahril Sarapudin Selamat Timang Cahaya Mata Ke-3 “Isteriku Tercinta,Terima Kasih,” – Penyampai Berita, Shahril Sarapudin Selamat Timang Cahaya Mata Ke-3

Terdahulu, Shahril telah mendirikan rumah tangga bersama pilihan hati, Souzul Fazlina pada Januari 2013 dan telah pun dikurniakan dua orang cahaya mata sebelum ini.

Sumber: Instagram Shahril Sarapudin

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI