Tidak dinafikan, perkahwinan di antara pasangan pelakon, Hannah Delisha dan Imam Syah nyata mengejutkan hati ramai pihak terutamanya buat para peminat.

Bagaimanapun, selepas majlis tersebut dimaklumkan media, rata-rata peminat berasa sangat teruja dan ada juga yang menzahirkan rasa terkejut.

Terbaru, menerusi perkongsian di laman Twitter, individu ini mendedahkan dia nekad untuk memadam kesemua gambar-gambar Hannah yang pernah disimpan di telefon bimbitnya sebelum ini sebagai tanda menghormati status terkini pelakon asal Singapura itu.

“I Respect Your Adab Brother,” – Rela Hati Padam Semua Fotonya Dalam Telefon, Hannah Delisha Puji Sikap Individu Ini

Tindakan tersebut ternyata mendapat perhatian daripada Hannah yang turut dilihat meninggal respon pada tweet individu berkenaan.

IKLAN

Menurut Hanna, dia amat menghormati tindakan individu tersebut selain turut menyifat dia sebagai seorang lelaki yang kaya dengan adab.

“I Respect Your Adab Brother,” – Rela Hati Padam Semua Fotonya Dalam Telefon, Hannah Delisha Puji Sikap Individu Ini

IKLAN

“I respect your adab, brother,” tulisnya ringkas.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen turut memuji tindakan individu tersebut selain turut mendoakan semoga Hannah dan juga suami akan kekal bahagia sampai ke jannah.

IKLAN

“I Respect Your Adab Brother,” – Rela Hati Padam Semua Fotonya Dalam Telefon, Hannah Delisha Puji Sikap Individu Ini “I Respect Your Adab Brother,” – Rela Hati Padam Semua Fotonya Dalam Telefon, Hannah Delisha Puji Sikap Individu Ini

Terdahulu, Hannah dan Imam telah pun
selamat diijab kabul pada tanggal 18 Februari lalu menerusi sebuah majlis tertutup yang hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.

Difahamkan pernikahan pasangan ini telah pun didaftarkan di Registry of Marriage Singapore atau Biro Lesen Perkahwinan Singapura.

Sumber: Twitter Hannah Delisha

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI