Pelakon dan pengacara, Norman Hakim merakamkan ucapan terima kasih buat para penonton yang sempat menonton aksi pertamanya yang mengendalikan program musim terbaru Mingguan Wanita tengah hari ini.

Ia merupakan penampilan pertama pelakon Gerak Khas ini sebagai pengacara program yang berunsurkan kewanitaan yang dipancar secara langsung.

View this post on Instagram

Terima kasih kpd yg menonton LIVE #MingguanWanitaTV hari ini bersama saya dan kawan2 saya @errafazira @elizadsharifuddin 🕺 . . Hari pertama utk saya & minggu pertama utk #MingguanWanitaTV musim baru! Honestly dlm debaran memikul tugas kali pertama sebagai antara host utama yg dibawakan secara live,sebenarnya saya sangat2 excited sbb ini adalah perkara baru dalam hidup saya . . Saya sangat2 yakin dengan support system yg baik dari team produksi yg sangat2 bagus memikul setiap perincian tugas masing2,digandingkan dengan sahabat2 jelitawan saya ni,minggu2 yg akan datang akan menjadi minggu yg lebih baik dari sebelumnya in shaa Allah . . Yang penting niat bersama kami utk mengangkat,pengupas & meleraikan isu2 yg berbangkit utk motivasi,iktibar & manfaat bersama.Teruskan bersama kami team #MingguanWanitaTV untuk melunaskan tanggungjawab yang diamanahkan ini sbb kerana anda penonton semualah adanya kami disini🙏🏻 . . Segala yang terbaik hanya dari Allah s.w.t❤️Jangan lupa jumpa kami setiap hari jam 11pagi hanya di #AstroPrima105 & #PrimaHD121 !!🤗

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

“Terima kasih kpd yg menonton LIVE #MingguanWanitaTV hari ini bersama saya dan kawan2 saya @errafazira@elizadsharifuddin.

“Hari pertama utk saya & minggu pertama utk #MingguanWanitaTV musim baru! Honestly dlm debaran memikul tugas kali pertama sebagai antara host utama yg dibawakan secara live, sebenarnya saya sangat2 excited sbb ini adalah perkara baru dalam hidup saya,” tulisnya di ruangan kapsyen Instagram

IKLAN

Pada masa sama, suami kepada pelakon Memey Suhaiza ini juga yakin dengan team produksi yang disifatkan bagus dalam menjalankan skop kerja masing-masing.

“Saya sangat2 yakin dengan support system yg baik dari team produksi yg sangat2 bagus memikul setiap perincian tugas masing2,digandingkan dengan sahabat2 jelitawan saya ni,minggu2 yg akan datang akan menjadi minggu yg lebih baik dari sebelumnya in shaa Allah.

IKLAN

“Yang penting niat bersama kami utk mengangkat, pengupas & meleraikan isu2 yg berbangkit utk motivasi,iktibar & manfaat bersama.

“Teruskan bersama kami team #MingguanWanitaTV untuk melunaskan tanggungjawab yang diamanahkan ini sbb kerana anda penonton semualah adanya kami di sini,” kongsi Norman lagi.

IKLAN

Tengah hari tadi, program berkenaan mengupas isu Curang Cinta Atau Suka-Suka yang dan turut menjemput beberapa panel.

Mingguan Wanita bersiaran setiap hari jam 11.00 pagi di Astro Prima 105 dan Prima HD 121.

Foto: Instagram Norman Hakim

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI