“Habis Pun Lantaklah Tak Gah Mana Pun Propa,”- Kata Netizen, Lantas Ini Jawab Nelydia Senrose

Apabila semakin dekat untuk menyambut bulan aidilfitri, pasti ramai selebriti yang turut sibuk mempromosikan baju raya koleksi masing-masing.

Misalnya bintang jelita, Nelydia Senrose ada berkongsi satu video ketika dia sedang mempromosikan baju raya koleksinya, Impian by Nelydia.

Posting berkenaan dikongsikan adik kepada Uqasha Senrose ini menerusi Instagram.

“Dengar cerita baju @impianbynelydia ni dah nak habis kat @starvilion ??? Oh no! To those yang yang tak shopping baju raya lagi,

“jom shopping sama-sama with me kejap lagi kat @starvilionshah alam pukul 9-11 malam ok? Nely will give banyak banyak discount k? Seee you #impianbynelydia #starvillion”tulisnya.

IKLAN

Bagaimanapun, posting yang dimuat naik oleh pelakon berusia 23 tahun itu telah menerima kecaman daripada netizen.

Dalam pada itu, bintang pelakon drama bersiri Setia Hujung Nyawa dilihat ada membalas kata sinis kepada salah seorang pengguna media sosial yang tempelaknya.

“shut up!” tulis Nelydia ringkas.

IKLAN

Lalu, balasan yang ditinggalkan Nely itu mendapat komen dan tanda suka daripada pengguna Instagram lainnya.

Foto : Instagram Nelydia Senrose