Baru-baru ini, pelakon Nad Zainal meluahkan rasa kesal dan kurang senang terhadap sikap segelintir pemandu lori di kawasan perumahannya yang didakwa melakukan provokasi.

Menurut pelakon berusia 30 tahun ini menambah, ada ketikanya kenderaan berat itu parkir sesuka hati selain memandu secara melulu.

“Gesa Kenderaan Kami Undur Dan Mengancam Untuk Melanggar, Mata Pemandu Merah…,” – Pemandu Lori Didakwa Buat Provokasi, Nad Zainal Kesal

“Pada jam tepat 9am, saya dan suami ingin pulang ke rumah, di depan perumahan kami ada satu kerja pembinaan sedang berlangsung.

“Ini bukan kali pertama mereka ini membawa lori secara berbahaya dan selalu provoke penduduk di sini, seperti parking sesuka hati, bawa lori secara melulu, dan DEGIL!

IKLAN

“Sebentar tadi, lori ini keluar dari tapak pembinaan dengan laju, dan menggesa kenderaan kami untuk undur.. dan mengancam untuk melanggar..mata pemandu merah, ini bukan kali pertama terjadi, dan bukan sahaja pada kami.. (untuk kami dah kali ketiga),” tulisnya.

Nad atau nama lengkapnya Farah Nadia Zainal Abidin menjelaskan situasi yang berlaku juga disifatkan keterlaluan.

“Gesa Kenderaan Kami Undur Dan Mengancam Untuk Melanggar, Mata Pemandu Merah…,” – Pemandu Lori Didakwa Buat Provokasi, Nad Zainal Kesal “Gesa Kenderaan Kami Undur Dan Mengancam Untuk Melanggar, Mata Pemandu Merah…,” – Pemandu Lori Didakwa Buat Provokasi, Nad Zainal Kesal

IKLAN

“Pernah juga mereka seperti melambat-lambatkan proses parking lori, dan menyebabkan kesesakan di satu satunya jalan untuk penghuni kediaman di sini pulan ke rumah.

“Bila ada yang kata mahu adukan pada polis mereka tidak takut, malahan terus mencabar ” Reportlah.. aku tak kisahterasa dibuli di tempat sendiri kepada tuan tapak projek sila pantau pekerja ini

“Kami sudah bertoleransi dengan pencemaran bunyi yang kalian buat, yelah, bertukang.. takkan nak senyap macam orang menjahit pula kan..tapi kalau sampai buli atas jalan raya.. yg juga satu satunya jalan nak balik rumah.

IKLAN

“Rasanya macam too much.. @pdrmsia_official
@mp_ampangjaya#tamanmelawati,” tulisnya lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal)

“Gesa Kenderaan Kami Undur Dan Mengancam Untuk Melanggar, Mata Pemandu Merah…,” – Pemandu Lori Didakwa Buat Provokasi, Nad Zainal Kesal

Foto: Instagram Nad Zainal

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI