[GAMBAR] Part 2 : Top 10 Artis Wanita Sahut #10yearschallenge, Netizen Terkejut!

Kini hashtag #10yearschallenge telah menjadi viral dan telah menarik ramai di kalangan artis tempatan berkongsi perbezaan gambar mereka 10 tahun lepas dan gambar terkini.

Yang menariknya, netizen amat terkejut apabila melihat gambar perubahan artis tempatan terutama sekali artis wanita.

Jom kita tengok Top 10 artis wanita yang sahut #10yearschallenge.

  1. Fasha Sandha

View this post on Instagram

Gambar kiri- zaman remaja,masa zaman Natasha, sebelum wujudnya zaman media sosial (tahun 2003), bukan zaman bawangnizers, kecam dan sebagainya… tu gambar photoshoot untuk cover Berita Harian. Kenangan… gambar kanan, zaman sekarang, gambar zaman keyboard warriors.. Zaman Natasha dulu best orang tak kisah dan tak suka membawang sangat, sbb orang lebih tengok bakat. Zaman sekarang…ramai ustaz ustazah jadian yang sibuk mengata hal orang tapi diri sendiri pun tak sempurna…, dan ramai juga anggap artis ni milik masyarakat. Sorry ya, pada pendapat i, artis bukan milik masyarakat, itu hanyalah ‘kerjaya’ kami ja. Jadi i tak kisah orang nak kata apa… yang penting hati… #hatikenabersih . #16yearschallenge

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

2. Nadia Brian

View this post on Instagram

2009 vs 2019 ? #10yearschallenge

A post shared by Nadd? (@nadia.brian) on

3. Nad Zainal

IKLAN

4. Marsha Milan

5. Zara Zya

6. Nora Danish

View this post on Instagram

2009 & 2019 ? #10yearchallenge #blessed

A post shared by Nora Danish (@noradanish) on

7. Nana Mahazan

8. Fatin Afeefa

IKLAN

9. Ika Nabella

10. Atikah Suhaimie

Inilah bingkisan segelintir artis wanita tempatan yang telah sahut cabaran #10yearschallenge.

Hampir kesemuanya telah melalui fasa perubahan drastik dan bawa kepada kebaikan.

Foto : Instagram Selebriti