Penampilannya yang berhijab membuatkan ramai yang tertarik dengan keayuan dimiliki Emma Maembong.

Bagaimanapun, Emma baru-baru ini telah mendapat teguran dari netizen apabila seluar yang dipakai dikatakan tidak selari dengan imej seorang wanita muslimah. 

View this post on Instagram

@shikin_maembong @chacha_maembong

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

IKLAN

Foto tersebut melihatkan aktres berkenaan bergambar bersama adik-beradiknya, ChaCha dan Shikin Maembong. 

Menerusi gambar tersebut, netizen mula memberi fokus pada bahagian kaki Emma seakan terdedah (aurat) di bahagian buku lalinya. 

IKLAN

[GAMBAR] “Manis Dah Bertudung, Tapi….”- Eh, Apa Yang Tak Kena Dengan Foto Emma Maembong Tu? [GAMBAR] “Manis Dah Bertudung, Tapi….”- Eh, Apa Yang Tak Kena Dengan Foto Emma Maembong Tu? [GAMBAR] “Manis Dah Bertudung, Tapi….”- Eh, Apa Yang Tak Kena Dengan Foto Emma Maembong Tu? [GAMBAR] “Manis Dah Bertudung, Tapi….”- Eh, Apa Yang Tak Kena Dengan Foto Emma Maembong Tu? [GAMBAR] “Manis Dah Bertudung, Tapi….”- Eh, Apa Yang Tak Kena Dengan Foto Emma Maembong Tu? [GAMBAR] “Manis Dah Bertudung, Tapi….”- Eh, Apa Yang Tak Kena Dengan Foto Emma Maembong Tu? [GAMBAR] “Manis Dah Bertudung, Tapi….”- Eh, Apa Yang Tak Kena Dengan Foto Emma Maembong Tu? [GAMBAR] “Manis Dah Bertudung, Tapi….”- Eh, Apa Yang Tak Kena Dengan Foto Emma Maembong Tu?

Semoga teguran yang dberikan netizen dapat membantu Emma agar lebih berhati-hati, khasnya dari segi pemakaian. 

IKLAN

Peminat tegur tu mesti sebab sayang, betul tak? 

Foto : IG Emma Maembong 

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI