Hampir setiap tahun, majlis Met Gala sering ditunggu-tunggu peminat industri hiburan dan fesyen dunia bagi merai seterusnya menyaksikan konsep dan gayaan tersendiri artis kegemaran mereka.

Menyarung persalinan pereka terkenal serata dunia, masing-masing dilihat seperti tak tahu kalah dalam bergaya saban tahun.

Tahun ini, figura terkenal dunia seni dan fesyen melangkah penuh gaya di karpet merah Metropolitan Museum of Art, New York siang tadi, waktu tempatan.

[GAMBAR] Kim Kardashian Dalam Imej ‘Wet Look’ di Met Gala, Lengkap Butiran Kristal Simbolik Titisan Air! [GAMBAR] Kim Kardashian Dalam Imej ‘Wet Look’ di Met Gala, Lengkap Butiran Kristal Simbolik Titisan Air! [GAMBAR] Kim Kardashian Dalam Imej ‘Wet Look’ di Met Gala, Lengkap Butiran Kristal Simbolik Titisan Air!

Apapun, penampilan bintang realiti glamor, Kim Kardashian sekali lagi menarik perhatian para peminatnya.

IKLAN

“Mugler Drip Straight out of the ocean @manfredthierrymugler His first design in 20 years.”kongsi Kim.

Baju yang telah diperagakan Kim tahun ini sangat unik apabila dia mengenakan ‘dress’ dalam perincian lateks sama kristal sebagai aksesori yang melekap pada tubuh.

IKLAN

Direka pereka Thierry Mugler menerusi rekaan pertamanya dalam tempoh 20 tahun, gaun Kim dikatakan hanya mampu disiapkan dalam tempoh 8 bulan.

Menambah elemen wet look, perincian baru kristal turut ditambah sebagai simbolik kepada titisan air atau baru sahaja berjalan keluar selepas disimbahi air laut persis babak filem 1957, Boy on a Dolphin lakonan Sophia Loren.

IKLAN

[GAMBAR] Kim Kardashian Dalam Imej ‘Wet Look’ di Met Gala, Lengkap Butiran Kristal Simbolik Titisan Air! [GAMBAR] Kim Kardashian Dalam Imej ‘Wet Look’ di Met Gala, Lengkap Butiran Kristal Simbolik Titisan Air!

Lantas ia dikatakan turut menepati tema Met Gala tahun ini yang bertemakan Camp : Notes On Fashion, tahun ini.

Sementara itu, suaminya pula mengenakan jaket hitam ilham Dickies Eisenhower jacket  yang hanya berharga $43, lengkap dengan Yeezy Season 4 Military Combat boots.

Sumber : Instagram Kim Kardashian & Carian Google