[GAMBAR] “Kami Rai Aidilfitri Dengan Menziarahi Makam Rasulullah, Masjid Di Madinah Dan Kemudian…,” – Lisa Surihani

Pelakon, Lisa Surihani yang kini berada di tanah suci bagi mengerjakan umrah dan menyambut kedatangan 1 Syawal di sana ada menitipkan ucapan istimewa buat para peminatnya.

Mengharapkan agar umrah yang dikerjakan mabrur di samping keluarga tersayang, Lisa turut mendoakan agar umat Islam turut berpeluang untuk menjejakkan kaki ke tanah suci.

“Assalamualaikum wbt, kami sekeluarga ingin mengucapkan Salam Aidilfitri , Maaf Zahir dan Batin.

“Buat pertama kali, kami meraikan Aidilfitri dgn menziarahi makam Rasulullah saw dan masjid2 di Madinah dan kemudian menziarah dan menjalankan umrah di Makkah in shaa Allah Amin.

IKLAN

“Semoga dipermudahkan perjalanan , urusan, dan dalam mengerjakan ibadah. Moga kami semua diberikan kesihatan untuk melaksanakan ibadah. Moga kami semua dikurniakan umrah yang mabrur.

View this post on Instagram

Eid Mubarak 2019 💚🌙🌟

A post shared by Lisa Surihani Mohamed 💋 (@lisasurihani) on

“Dengan rendah diri, saya sangat bersyukur, kali pertama saya ke sini adalah bersama suami, ibu dan juga anak-anak. Tiada kata-kata yang cukup utk menggambarkan perasaan ini.

“Saya doakan moga anda semua dijemput ke sini oleh-Nya. Amin,” tulisnya menerusi salah satu posting di Instagram.

IKLAN

View this post on Instagram

Assalamualaikum wbt, kami sekeluarga ingin mengucapkan Salam Aidilfitri , Maaf Zahir dan Batin.Buat pertama kali, kami meraikan Aidilfitri dgn menziarahi makam Rasulullah saw dan masjid2 di Madinah dan kemudian menziarah dan menjalankan umrah di Makkah in shaa Allah Amin. Semoga dipermudahkan perjalanan , urusan, dan dalam mengerjakan ibadah. Moga kami semua diberikan kesihatan untuk melaksanakan ibadah. Moga kami semua dikurniakan umrah yang mabrur. Dengan rendah diri, saya sangat bersyukur, kali pertama saya ke sini adalah bersama suami, ibu dan juga anak-anak. Tiada kata-kata yang cukup utk menggambarkan perasaan ini. Saya doakan moga anda semua dijemput ke sini oleh-Nya. Amin.

A post shared by Lisa Surihani Mohamed 💋 (@lisasurihani) on

Foto: Instagram Lisa Surihani