[EKSKLUSIF] Menangi Sepasang Tiket One Republic Live In Malaysia 2018 Di Sini!

Dup dap dup dap dup dap, mesti jantung korang berdegup kencang dan tak sabar nak kumpul 4 soalan dari kami untuk rebut sepasang tiket Rockzone One Republic bernilai hampir RM600 kan?

Okay, biar kami ulang sekali lagi bagaimana korang boleh join contest ni!

Cara dia senang sahaja…

  1. Kumpul keempat-empat soalan yang akan dimuat naik secara berperingkat di www.mediahiburan.my
  2. Jawab kesemua soalan berdasarkan klu-klu yang diberi di ruangan jawapan.
  3. Lengkapkan butiran diri dan tekan butang submit!

Senang bukan?

Tapi sebelum tu korang kena baca beberapa syarat penyertaan.

IKLAN
  1. Terbuka untuk warganegara berusia 18 tahun ke atas
  2. Peraduan ini akan bermula pada 20 April sehingga 22 April 2018 SAHAJA.
  3. Tarikh dan masa terakhir untuk menghantar penyertaan adalah pada 22 April 2018 jam 11.58 malam
  4. Setiap penyertaan WAJIB menjawab ke empat-empat soalan dan lengkapkan slogan.
  5. Borang penyertaan akan dikeluarkan pada 21 April 2018 (Sabtu)
  6. Pihak Media Hiburan akan menghubungi pemenang melalui kiriman emali & panggilan telefon.

So ini adalah soalan pertama yang korang kena kumpul…

SOALAN 1: Apakah nama album terkini OneRepublic?

KLU: http://www.mediahiburan.my/wow-one-republic-datang-malaysia-april-ini-buat-konsert/ 

SOALAN 2: Apakah warna kasut individu (ilustrasi) yang duduk di tengah-tengah?

KLU : http://www.mediahiburan.my/kongsi-foto-ilustrasi-dihimpit-2-wanita-bertubuh-besar-sharnaaz-ahmad-perli-zaihani-ke-tu/ 

IKLAN

SOALAN3: Bilakah kali terakhir OneRepublic menjejakkan kaki di Malaysia?

KLU: http://www.mediahiburan.my/tiket-cat-4-konsert-one-republic-live-in-malaysia-habis-dijual/ 

SOALAN 4: Berapa biji kereta yang ada di belakang Zul Ariffin?

KLU: http://www.mediahiburan.my/termuat-naik-gambar-alat-sulit-di-instagram-ini-penjelasan-zul-ariffin/

[ninja_form id=18]