Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan pelakon Datin Paduka Eina Azman yang sinonim memasak di dapur, lalu berkongsikan menu menarik di media sosial.

Lebih menarik, setiap posting masakan yang dikongsi nyata membuat peminat ‘kecur air liur’.

Terbaru, Eina ada memuat naik satu lagi video masakan tetapi kali ini lebih istimewa sebab hidangan Kaki Ayam Steam Limau khas buat pembantu rumahnya.

“Alhamdullilah done cooking Kaki Ayam Steam Limau for my biks2  #itsdonebyeinaazman #KakiAyamdahREBUSnSTEAM #lupanakrecordtimerebus”tulisnya.

IKLAN

Lantas, perkongsian ibu muda itu mendapat pujian daripada peminat.

IKLAN

Rata-rata peminat memuji Eina yang bersikap sangat baik hati terhadap pembantu rumahnya.

Eina Azman ‘Beraksi Di Dapur’ Sediakan Kaki Ayam Steam Buat Bibik, Puji Sikap Baik Hatinya, Terliur Tengok! Eina Azman ‘Beraksi Di Dapur’ Sediakan Kaki Ayam Steam Buat Bibik, Puji Sikap Baik Hatinya, Terliur Tengok! Eina Azman ‘Beraksi Di Dapur’ Sediakan Kaki Ayam Steam Buat Bibik, Puji Sikap Baik Hatinya, Terliur Tengok!

IKLAN

Alahai, ‘sweet’ betul Eina dengan pembantu rumah. Semoga Eina diberikan kesihatan yang dan berbahagia selalu disamping keluarga tersayang.

Untuk rekod, Eina atau nama sebenarnya Ainur m Syakina Azman mendirikan rumah tangga bersama Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Hurden pada tahun 2014 dan dikurniakan sepasang kembar.

Video : Instagram Eina Azman

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI