Ibu kepada usahawan sensasi, Safiey Illias, 29, kini terpaksa dimasukkan ke hospital susulan masalah kesihatan yang dihadapi.

Menurut Safiey, dia baru mengetahui perkara tersebut dan memohon doa yang baik-baik daripada semua.

“Baru tahu mak aku sakit. Sebab sibuk fikir hal orang lain, jaga hati orang lain, sibuk jaga hati kawan-kawan. Tapi masa kita memerlukan bahu untuk menangis seorang pun tak ada.

“Im feel so bad sbb baru tahu. Anyone yang free boleh hantar kita balik pahang now? Cause kalau aku drive, auto ke dalam,” tulisnya.

IKLAN

Safiey pada masa sama turut mengakui akan kepentingan ahli keluarga.

“Doakan Mak Kita Tak Ada Apa-Apa,” – Safiey Illias Luluh Hati Dapat Tahu Ibu Masuk Hospital “Doakan Mak Kita Tak Ada Apa-Apa,” – Safiey Illias Luluh Hati Dapat Tahu Ibu Masuk Hospital

IKLAN

“Sorry. Now masa untuk jaga perasaan sendiri, mak ayah dan adik beradik. Doakan mak kita tak ada apa-apa. Sebab kalau mak kita tak ada, hilang satu keberkataan mustajabnya doa.

“Apa yang kita belajar dan tesedar, hargailah family sendiri adik beradik. Tapi tulah aku bodoh, baik sangag dengan ‘kawan-kawan’.

IKLAN

“Dah terkena banyak kali mana pun, tetap layan baik,” tulisnya lagi.

Perkongsian tersebut pantas menerima reaksi wargamaya dan rata-ratanya mendoakan agar ibunya segera dikurniakan kesembuhan.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI