Pelakon, Kila Fairy menegaskan tidak akan berkompromi dengan sesiapa sahaja yang terlibat dengan aktiviti keganasan terhadap haiwan.

Katanya, dia bukanlah seorang yang biadap tetapi apabila bercerita mengenai keganasan terhadap binatang, secara automatik dia akan menjadi tegas.

Kenyataan tersebut telah dimuat naik oleh Kila menerusi laman Twitter miliknya.

“I am not rude. But when it comes to animal abuse ke apa-apa berkaitan dengan binatang, I can be the biggest bitch. So, do not argue with me pasal animal right. I will fuck you up,” tulisnya.

IKLAN

Meskipun tidak dinyatakan dengan jelas kepada siapa kenyataan itu ditujukan, rata-rata menganggap Kila seperti menegur pelakon, Nelydia Senrose yang dilihat memuat naik gambar melakukan aktiviti bersama ikan lumba-lumba.

IKLAN

Di ruangan entri Nelydia itu, Kila turut memberi tahu, kebanyakkan ikan lumba-lumba tersebut telah didera untuk menjadi cekap.

Namun, Nelydia berindak menafikan dakwaan tersebut

IKLAN

“Do Not Argue With Me, I Will F*ck You Up,”- Fasal Keganasan Pada Binatang, Kilafairy Tegur Nelydia Senrose?

Dalam pada itu, para netizen turut dilihat bersetuju dengan kenyataan yang diberikan oleh Kila itu.

“Do Not Argue With Me, I Will F*ck You Up,”- Fasal Keganasan Pada Binatang, Kilafairy Tegur Nelydia Senrose?Sememangnya isu ini menjadi perdebatan hangat diantara pencinta haiwan. Apa-apa pun, kita fikir yang positif sahaja. Nelydia pun sudah menerangkan bahawa haiwan-haiwan disana telah dijaga dengan baik.

Foto: Twitter Kila Fairy

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI