Setelah berdepan dengan pelbagai dugaan awal tahun 2018 ini berikutan skandal yang melanda suaminya, Datuk Farid Kamil, MH ‘salute’ dengan ketabahan Datin Diana Danielle.

Baru-baru ini, MH perasan bahawa Farid ada muat naik foto beliau bersama Diana dan anak mereka, Muhammad di laman Instagram miliknya berserta kapsyen.

Diana Danielle Luah Rindu Pada Farid Kamil Di Instagram

“Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh. xkamixramai tapi kami ada #X,” tulisnya.

Dalam pada itu, Diana ada juga meninggalkan komen di foto tersebut menulis ‘I Miss You @Faridkamilz’

IKLAN

Bagi MH, sokongan yang ditunjukkan Diana buat Farid wajar diberikan pujian. Saat orang ramai memberikan pelbagai spekulasi berkaitan suaminya, dia tetap percaya pada Farid.

Sebelum ini juga, Farid ada menjelaskan bahawa hubungannya dengan Diana tiada masalah seperti yang disangka orang ramai.

Sementara itu, Diana juga ada memuat naik petikan daripada filem ‘The Notebook’ mengenai satu hubungan tersebut bukanlah mudah. MH percaya ia ada kaitan dengan Farid

IKLAN

Diana Danielle Luah Rindu Pada Farid Kamil Di Instagram

Bagaimanapun, netizen ramai memberikan kata-kata semangat buat pasangan tersebut dan mendoakan agar rumah tangga mereka berkekalan.

IKLAN

Diana Danielle Luah Rindu Pada Farid Kamil Di Instagram

MH lihat ada juga yang memberikan nasihat kepada Farid dan Diana meminta mereka agar terus tabah dalam menghadapi dugaan berumah tangga ini.

sumber: IG Farid Kamil & Diana Danielle

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI