“Dia Macam Saya,”- Oktovia Manrose Akui Anak Sama Sepertinya, Tak Gemar Bergambar

Pelakon Oktovia Manrose ada memuat naik beberapa keping gambar di laman media sosial Instagram miliknya, beberapa minggu lalu.

Oktovia atau nama sebenarnya Wan Syamira Putri Oktovia berkongsi gambar ketika dia anaknya, Muhammad Rayyan Zulkarnain ketika menyambut hari raya aidifitiri.

“Happy eid mubarak 2019 to all muslim ! Macam biasa . Dia macam saya mmg tak suka dunia glamor ni , nak minta amik gambar bukan main susah . Tengok lah senyum pun terpaksa je.

“tiap tiap tahun macam tu . Hehe . Rayyan mmg tak bagi chance sikit kan dekat mummy nak share gambar raya kita , tapi selepas dipaksa so ni lah hasilnya tapi ni baru berdua .

IKLAN

“Tunggu okay ada banyak lagi gambar raya akan menyusul,” kongsinya sambil memberikan kredit.

Di samping itu, peminat juga memuji kemesraan pelakon yang berusia 27 tahun ini bersama anaknya.

Dalam pada itu, ibu tunggal ini menerima pujian daripada peminat kerana kelihatan sangat ayu dan cantik apabila memakai tudung.

IKLAN

Untuk rekod, Oktovia berkahwin dengan Mohd Izat Abd. Rahman pada 23 Februari 2011 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Muhammad Rayyan Zulkarnain.

Bagaimanapun, pasangan ini memfailkan perceraian mereka pada tahun 2015.

Foto : Instagram Oktovia Manrose