Pelakon dan usahawan, Fizo Omar melahirkan kesyukuran apabila dapat menyambut hari raya Aidilfitri bersama anaknya, Wan Maryam selepas dua tahun tidak dapat beraya bersama.

Jelasnya, walaupun umat Islam menyambut Aidilfitri dalam suasana Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) namun inilah raya paling bermakna buat dirinya.

“When daughters have engaged dads, they benefit from that relationship for a lifetime.

“Syukur Alhamdulillah dapat beraya dgn cinta hati sayang daddy.dah dua kali raya tak dapat bersama dgn anak tersayang.

IKLAN

“Walaupun beraya di musim PKP, ini lah raya yg paling bermakna buat saya.Maryam anak yg baik dan memahami dan anak yg solehah yg bakal membawa ibubapanya ke syurga.

“Semoga Allah makbulkan segala doa saya dan tiada apa pun dapat memisahkan hubungan dan ikatan antara seorang anak dan bapanya,” kongsinya.

IKLAN

Netizen nyata sayu dengan perkongsian pelakon Maaf Tak Indah itu.

IKLAN

“Dah Dua Kali Raya Tak Dapat Bersama Dengan Anak Tersayang,” – Kali Ini Fizo Omar Luah Rasa Syukur, Sifatkan Raya PKP Paling Bermakna “Dah Dua Kali Raya Tak Dapat Bersama Dengan Anak Tersayang,” – Kali Ini Fizo Omar Luah Rasa Syukur, Sifatkan Raya PKP Paling Bermakna “Dah Dua Kali Raya Tak Dapat Bersama Dengan Anak Tersayang,” – Kali Ini Fizo Omar Luah Rasa Syukur, Sifatkan Raya PKP Paling Bermakna “Dah Dua Kali Raya Tak Dapat Bersama Dengan Anak Tersayang,” – Kali Ini Fizo Omar Luah Rasa Syukur, Sifatkan Raya PKP Paling Bermakna

Fizo dan Mawar mendirikan rumah tangga pada November 2013 dan bercerai pada Julai tahun lalu. Pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata, Wan Maryam yang kini berusia tiga tahun.

Foto : Instagram Fizo Omar