“Dok Rasa Tak Suka Kami, Tok Sah La Nak Follow,” – Ada Akses Komen Yang Disekat, Datin Almy Nadia Tempelak Siapa?

Pelakon Datin Almy Nadia meluahkan rasa kekecewaan apabila ada segelintir netizen memberi kritikan terhadap kemesraan dia bersama suaminya, pelakon Datuk Fizz.

Lalu, ibu kepada tiga orang cahaya mata ini meluah rasa selain menyifatkan komen netizen ada yang seolah-olah tidak sopan dan keterlaluan.

“Assalammualaikum selamat pagi salam jumaat.. lama pendam perasaan,tapi harini kami takleh tahan,terpaksa luah,, bagi hampa semua baca bagi habis.. rajinkan baca.

“Saja la habaq mai.. sapa2 yg dok rasa tak suka kami,tok sah la nak follow kami, faham!! Lps tu hampa masuk dlm ig kami, hampa dok komen kat kami serupa hampa penghuni syurga, agak2 hampa rasa gelak kami ka,muka kami ka,apa sj yg melibatkan kami yg membuatkan hampa cemuih?

“Baik hampa tok sah dok nak like,tok sah hampa nak tambah dosa di bulan posa ni faham,, lama betoi kami dok perati hampa tau,, lama betoi kami dok bg muka kat hampa yg dok mai masuk ig kami lps tu hampa dok komen serupa hampa ni good good pulak.

IKLAN

“Lama kami tahan,tapi harini tak tahan hampa.. takpa takpaa kami sj la nak luah agar hati kami lega sikit,,yg hampa ni ahli syurga sgt toksah mai ig kami tau.. kami tak ada elok lagu mana hampa mau tau,, kami jadi diri kami saja..kami takmau bila nak boh gambaq atau video ka kami kena dok jadi org lain,kami tak suka lagu tu,sbb kami rasa ini ig kami.

“Jadi kami tak buleh jadi org lain, serba tak kena pulak kami kat mata hampa hampa2 yg bajet good good ni., nahh panjang lebAq kami tulis sj kami mau hampa baca qhatam qhadam sampai dlm ulu hati bernam tulang rusuk hitam hijau hampa tau,” katanya.

Dalam pada itu, Almy turut memaklumkan beberapa individu yang memberikan komen negatif terhadap dirnya telah disekat di akaun Instagram miliknya demi untuk menghindarkan diri daripada membuat dosa di bulan ramadan.

“Maaf buat sapa2 yg dok kena block ngan kami,, habaq awai2 sbb apa kami block sbb kami takmau cari dosa nak baca komen tak elok dan nnt syaitonnn nirogim dok hasut kamu balaihh laa komen tu balaih laa,dr kami nak cari dosa baik kami block.

IKLAN

“Dan akhir kata bulan bulan posa ni jgn cari dosa,bukan setakat bulan posa ja,bulan2 lain pun sama toksah cari dosa naaa,,laki kami selalu pesan,toksah dok baca,jgn dok reply,depa tak betoi hg pun nak jadi tak betoi?depa meroyan sawan hg pun nak ikut sama?

“Jadi hg jgn dok nak layan,jd kami pun malaih layan.. tp ni terpaksa la tulis supaya hampa faham… terima kasih semua sbb sudi baca ,dan pandai jugak hampa baca sampai habis nooo… baru hebat… hasil nukilan dr insan kerdil,, mohon maaf pd semua,” tulisnya panjang lebar.

View this post on Instagram

Assalammualaikum selamat pagi salam jumaat.. lama pendam perasaan,tapi harini kami takleh tahan,terpaksa luah,, bagi hampa semua baca bagi habis.. rajinkan baca .. saja la habaq mai.. sapa2 yg dok rasa tak suka kami,tok sah la nak follow kami,faham!! Lps tu hampa masuk dlm ig kami,hampa dok komen kat kami serupa hampa penghuni syurga,agak2 hampa rasa gelak kami ka,muka kami ka,apa sj yg melibatkan kami yg membuatkan hampa cemuih?baik hampa tok sah dok nak like,tok sah hampa nak tambah dosa di bulan posa ni faham,, lama betoi kami dok perati hampa tau,, lama betoi kami dok bg muka kat hampa yg dok mai masuk ig kami lps tu hampa dok komen serupa hampa ni good good pulak.. lama kami tahan,tapi harini tak tahan hampa.. takpa takpaa kami sj la nak luah agar hati kami lega sikit,,yg hampa ni ahli syurga sgt toksah mai ig kami tau.. kami tak ada elok lagu mana hampa mau tau,, kami jadi diri kami saja..kami takmau bila nak boh gambaq atau video ka kami kena dok jadi org lain,kami tak suka lagu tu,sbb kami rasa ini ig kami.. jadi kami tak buleh jadi org lain,, serba tak kena pulak kami kat mata hampa hampa2 yg bajet good good ni., nahh panjang lebAq kami tulis sj kami mau hampa baca qhatam qhadam sampai dlm ulu hati bernam tulang rusuk hitam hijau hampa tau.. maaf buat sapa2 yg dok kena block ngan kami,, habaq awai2 sbb apa kami block sbb kami takmau cari dosa nak baca komen tak elok dan nnt syaitonnn nirogim dok hasut kamu balaihh laa komen tu balaih laa,dr kami nak cari dosa baik kami block,, dan akhir kata bulan bulan posa ni jgn cari dosa,bukan setakat bulan posa ja,bulan2 lain pun sama toksah cari dosa naaa,,laki kami selalu pesan,toksah dok baca,jgn dok reply,depa tak betoi hg pun nak jadi tak betoi?depa meroyan sawan hg pun nak ikut sama?jd hg jgn dok nak layan,jd kami pun malaih layan.. tp ni terpaksa la tulis supaya hampa faham… terima kasih semua sbb sudi baca ,dan pandai jugak hampa baca sampai habis nooo… baru hebat… hasil nukilan dr insan kerdil,, mohon maaf pd semua,,

A post shared by ALMY NADIA 🇲🇾 (@almynadiaofficial) on

Foto: Instagram Almy Nadia