“Cuba Untuk Hubungi,”- Neelofa Akui Ada Hubungi Individu Yang Pernah Melukakan Hatinya Demi…

Sebagai bintang yang turut sinonim dengan dunia perniagaan, Neelofa mengakui ada ketikanya dia cuba menghubungi individu yang pernah melukai hatinya dalam usaha untuk berbaik kembali.

Pada masa sama, pendekatan tersebut dibuat hos program MeleTOP itu khusus bagi menjernihkan keadaan selain mengekalkan hubungan yang sedia terjalin.

“Sudah tentu, cumanya benda yang sedemikian saya tidaklah terlalu tunjuk di publik atau pun media sosial,” katanya kepada MH.

Menurut Neelofa lagi, dia cuba menghubungi kepada sesiapa yang pernah melukakan hatinya sebelum ini untuk berdamai, lebih-lebih lagi menjelang Ramadan yang akan disambut beberapa hari lagi.

“Di mana yang saya ada kesempatan, saya cuba hubungi untuk neutralkan balik ketegangan ataupun benda-benda di masa silam ataupun kisah lalu yang kurang menarik bersama.

IKLAN

“Tahukah anda, ya saya ada lalukannya dan rasanya ia tak perlu diwar-warkan menerusi media sosial,” kongsi Neelofa jujur.

Terdahulu, bintang asal Kelantan ini ditemui pada majlis pelancaran eksklusif Naelofar x Guardian di pelancaran koleksi ‘tote bag’ musim panas istimewa.

Koleksi berkenaan telah didatangkan dalam tiga pilihan corak yang menawan seperti Nature Beauty, Red Blossoms dan Floral Serenity.

IKLAN

Dengan setiap pembelian barangan Guardian bernilai RM20 untuk jenama terlibat dan juga belian RM30 untuk jenama lain, pembeli berpeluang mendapatkan ‘tote bag’ terhad itu dengan harga RM17.90 sahaja.

“Cuba Untuk Hubungi,”- Neelofa Akui Ada Hubungi Individu Yang Pernah Melukakan Hatinya Demi…

“Cuba Untuk Hubungi,”- Neelofa Akui Ada Hubungi Individu Yang Pernah Melukakan Hatinya Demi… “Cuba Untuk Hubungi,”- Neelofa Akui Ada Hubungi Individu Yang Pernah Melukakan Hatinya Demi…