“Dulu Penah Nak Ngorat Tapi Gua Tak Layan,”- Beby Tora Imbas Detik Perkenalan Dengan Suami, Main Tarik Tali Gitu!

Instafamous, Beby Tora ada berkongsi kisah bibit-bibit di awal percintaan bersama suaminya, Apit Johari di Instagram miliknya.

Malah, perkongsian Beby Tora atau nama penuhnya Atierah Zulfatie telah mendapat lebih 10,000 tanda suka (likes) dari netizen.

“Pernah tak hampa akan trpikir hampa akan kahwin dngn orang yang paling hampa tak suka ..aku siap prnah canang dkat kwan2 aku yang aku takkan pilih suami aku ni sbb aku tak suka dia hahahaha..

“Kwan aku pulak prnah p ambik fon aku and blas chat suami aku sbb dia tngok aku bluetick ja sntiasa okey !! padahal aku tak suka dia sbb dia slalu kol aku ja and kcau aku.. dlam hati tertanya jugak takkan la dia ni takda awek kot ataupun takda sapa2 yang dia nak kacau ? pernah tak trpikir yang dia akan jdi suami hampa ..

“Tambah2 pulak time tu hampa tngah crush dkat orang lain ?siap qeyau2 lagi sbb orang lain sdangkan hampa tak sedaq dn tak nampak pun orang depan mata yang dok tnggu hampa .hampa tetap tunggu orng hat tak prnah pandang hampa pun ? hampa dok terhegeh dkat orang lain tapi orang tu tak tringin sikit pun dkat hampa..

IKLAN

“Hat dok nak jaga hampa ,nak syang hampa,hampa sikit pun tak pandang dia ?tu la belagak sngat siap p hbaq kat mak lagi hampa takmau kat dia ? last2 nah ambik hampa !!dia jdi suami hampa kot.hampa syang bagai nak gila dkat dia,” tulisnya. 

View this post on Instagram

pernah tak hampa akan trpikir hampa akan kahwin dngn orang yang paling hampa tak suka ..aku siap prnah canang dkat kwan2 aku yang aku takkan pilih suami aku ni sbb aku tak suka dia hahahaha ?kwan aku pulak prnah p ambik fon aku and blas chat suami aku sbb dia tngok aku bluetick ja sntiasa okey !!padahal aku tak suka dia sbb dia slalu kol aku ja and kcau aku ☺️ dlam hati tertanya jugak takkan la dia ni takda awek kot ataupun takda sapa2 yang dia nak kacau ? pernah tak trpikir yang dia akan jdi suami hampa ..tambah2 pulak time tu hampa tngah crush dkat orang lain ?siap qeyau2 lagi sbb orang lain sdangkan hampa tak sedaq dn tak nampak pun orang depan mata yang dok tnggu hampa .hampa tetap tunggu orng hat tak prnah pandang hampa pun ? hampa dok terhegeh dkat orang lain tapi orang tu tak tringin sikit pun dkat hampa ☺️hat dok nak jaga hampa ,nak syang hampa,hampa sikit pun tak pandang dia ?tu la belagak sngat siap p hbaq kat mak lagi hampa takmau kat dia ? last2 nah ambik hampa !!dia jdi suami hampa kot.hampa syang bagai nak gila dkat dia ..dia jaga hampa,dia syang hampa ,dia la akan teman hampa smpai akhir nyawa nnti ..sedih bila tringat tu tapi kenangan sebenarnya .kenangan paling manis start kenai dngn suami dn mula bertentang mata tapi prasaan time tu 'aku tak kenai pun dia ni even satu kampung ' yang dia pulak keja qenyeh mcm kerang busuk.oh lupa nak hbaq ..time aku tngah patah hati dngn crush aku tu ,suami la yang pujuk aku ??lawak kan cita kami.dlu dia prnah ngorat tapi gue tak layan ..and then raya tahun lpas dia start ngorat aku balik acah2 ucap slamat hari raya ..dngn whatsupp slamat hari raya dia tu laa brmulanya hbungan seorang kwan dan berakhir dengan suami isteri ?❤️ i love my husband so much.tiada kata2 yg boleh aku ckap betapa syangnya aku dkat suami aku ni hehhee taleh move on lagi bila suami kejutkan sahur hari2 ?

A post shared by atierah zulfatie (@beby_toratora) on

Dalam pada itu, Beby Tora memuji sifat prihatin suaminya yang mengambil berat terhadap dirinya.

“Dia jaga hampa,dia syang hampa ,dia la akan teman hampa smpai akhir nyawa nnti ..sedih bila tringat tu tapi kenangan sebenarnya .kenangan paling manis start kenai dngn suami dn mula bertentang mata tapi prasaan time tu ‘aku tak kenai pun dia ni even satu kampung ‘ yang dia pulak keja qenyeh mcm kerang busuk.oh lupa nak hbaq ..

“Time aku tngah patah hati dngn crush aku tu ,suami la yang pujuk aku ..lawak kan cita kami. dlu dia prnah ngorat tapi gue tak layan ..and then raya tahun lpas dia start ngorat aku balik acah2 ucap slamat hari raya ..dngn whatsupp slamat hari raya dia tu laa brmulanya hbungan seorang kwan dan berakhir dengan suami isteri

“I love my husband so much.tiada kata2 yg boleh aku ckap betapa syangnya aku dkat suami aku ni hehhee taleh move on lagi bila suami kejutkan sahur hari2,” akhiri Beby Tora yang mendirikan rumah tangga bersama Apit pada Mac lalu. 

IKLAN

Foto : IG Beby Tora