Cemburu Melihat Fathia Bergambar Dengan Putera Mateen

Nampaknya fenomena atlet kerabat diraja itu masih belum reda. Ada sahaja entri terbaru membincangkan topik Putera Mateen, manakan tidak wajahnya yang kacak mencipta fenomena yang tersendiri.

Kemunculan Putera Mateen di Taman Ekuestrian Putrajaya beberapa hari yang lalu telah disambut dengan jeritan dan kegilaaan peminat tempatan yang berpusu-pusu ingin bergambar dengannya. Sebut nama pun dah bergetar jantung semua kan?

Para selebriti juga tidak ketinggalan untuk bergambar dengannya termasuklah pelakon terkenal, Nur Fathia Abdul Latiff yang  mendapat perhatian netizen apabila gambarnya bersama putera idaman di muat naik di Instagram miliknya.

Fathia bergambar dengan putera itu dengan jarak yang dekat menambah iri hati wanita yang melihatnya, dengan kapsyen “This is for u girls”, gambar Fathia mendapat pelbagai reaksi daripada netizen, terutamanya wanita.

Perkongsian itu telah menerima hampir 91,000 likes daripada pengikut setia laman sosial aktres berusia 30 tahun itu.

IKLAN

Foto tersebut menunjukkan Fathia menggayakan baju berwarna biru berselendang putih tersenyum disamping putera terkenal itu.

Malah, netizen turut patah hati dengan Fathia yang dapat bergambar dengan putera idaman gadis Malaya itu


Di samping itu, tak kurang juga yang mendoakan Fathia agar bertemu jodoh dengan Putera Mateen.

Wahh..nampaknya kehadiran pewaris takhta Brunei, Putera Mateen di temasya Sukan SEA 2017 di Kuala Lumpur menjadi bualan hangat kan? Begitu besar aura Putera Mateen sehinggakan mengalahkan selebriti popular.

Jom tengok gambar putera ‘hot’ ni, 

IKLAN