Cari Harga Paling Berbaloi Untuk Berliburan? Ini Aktiviti Boleh Dicuba, Rasai Pengalaman Macam Dalam Movie Blokbuster Sebenar!

Semangat tahun baru 2020 pastinya akan lebih bermakna jika hujung tahun diisi dengan pelbagai aktiviti menarik yang meninggalkan momen bermakna, misalnya cuti-cuti sambil ‘merasa’ seperti berada di lokasi penggambaran filem mega!

Nak rasai pengalaman seperti berada dalam situasi filem sebenar dengan harga yang jimat dengan harga promosi? Ini dia aplikasi yang kami syorkan; KLOOK.

Ia bukan hanya ada pelbagai kemudahan, tetapi juga ia turut menawarkan lokasi percutian lainnya, misalnya di taman tema atau animasi popular.

Bagi si kaki travel, sudah pasti aplikasi ini ada dalam telefon pintar masing-masing. Betul tak?

Train To Busan Horror House

Menerusi Klook, harga semasa tiket masuk yang ditawarkan ialah RM75 berbanding RM99 sebelum ini.*

Cari Harga Paling Berbaloi Untuk Berliburan? Ini Aktiviti Boleh Dicuba, Rasai Pengalaman Macam Dalam Movie Blokbuster Sebenar!

Wow! Ramai betul yang memberikan respon teruja dengan tarikan sementara di Genting Highlands ini. Bagi peminat tegar filem Korea Selatan Train To Busan, alami adventure serta feeling yang sama dengan gambaran Virtual Reality (360 VR) apabila memasuki‘train penuh penghuni zombie’ ini.

Yang penting, sambutan hangat hasil re-run filem tersebut menerusi kaca TV dan permainan online telah meyakinkan Resort World Genting untuk membuka tarikan terkininya, yang diinspirasikan daripada filem fenomena tersebut. Ia bakal berakhir pada 1 Januari depan. Rebutlah peluang sebelum terlepas!

Cari Harga Paling Berbaloi Untuk Berliburan? Ini Aktiviti Boleh Dicuba, Rasai Pengalaman Macam Dalam Movie Blokbuster Sebenar!

Universal Studio Singapura

Menerusi Klook, harga semasa tiket masuk yang ditawarkan ialah RM230.49 berbanding RM242.79 sebelum ini.*

IKLAN

Cari Harga Paling Berbaloi Untuk Berliburan? Ini Aktiviti Boleh Dicuba, Rasai Pengalaman Macam Dalam Movie Blokbuster Sebenar!

Tarikan yang pasti membuatkan sesiapa sahaja teruja buat pencinta filem apabila Universal Studio Singapura juga turut tersenarai sebagai antara lokasi aktiviti percutian yang menawarkan harga menjimatkan.

Menawarkan lebih 20 tarikan jenama seperti mana yang boleh ditonton di dalam filem, alami juga keterujaan apabila menaiki roller coasters, Battlestar Galactica: HUMAN vs. CYCLON yang mendebarkan.

Anda peminat filem Dinasour? Apa kata rasai pengalaman Jurassic Park Rapids Adventure, Madagascar: A Crate Adventure, and Transformers: The Ride 3D misalnya.

Yang penting bersama Klook juga, anda boleh mengikuti servis shuttle percuma ke Resorts World Sentosa hanya dengan pamerkan e-tiket Universal Studios Singapura daripada aplikasi Klook. Mudah bukan?

Cari Harga Paling Berbaloi Untuk Berliburan? Ini Aktiviti Boleh Dicuba, Rasai Pengalaman Macam Dalam Movie Blokbuster Sebenar!Legoland Malaysia

Menerusi Klook, harga semasa tiket masuk yang ditawarkan ialah RM71 berbanding RM89 sebelum ini.*

Cari Harga Paling Berbaloi Untuk Berliburan? Ini Aktiviti Boleh Dicuba, Rasai Pengalaman Macam Dalam Movie Blokbuster Sebenar!

Siapa yang masih lagi ingat dengan filem francais, Lego The Movie? Kalau anda salah seorang pengikut tegar filem animasi yang sequelnya telah ditayangkan Februari lalu itu, jom isi masa teroka pelbagai aktiviti menarik di dalam sebuah kawasan yang penuh dengan kepelbagaian lego yang unik.

Terletak di kawasan Iskandar Puteri, Johor, Legoland dibuka kepada umum sejak 2012 lalu,  memiliki lebih 40 fasaliti yang boleh anda terokai di samping tarikan terkininya, tayangan filem empat dimensi (4D) menerusi ‘Lego City: Officer in Pursuit’.

Ia secara tak langsung memberi pengalaman hebat dengan kesan 4D seperti pecahan gelembung buih, angin yang kuat, percikan air dan asap buatan yang realisitk.

Itu antara promosi menarik yang ada dan jangan tak tahu, Klook menawarkan lebih 100,000 tempahan aktiviti di lokasi tarikan perlancongan selain turut menyediakan perkhidmatan tempahan hotel, tiket masuk persembahan, taman tema, makanan dan minuman, pas pengangkutan, Kad Sim, WiFi dan banyak lagi di 350 destinasi!

Akses sajalah Klook dan apabila anda sudah buat tempahan, ini dia kelebihan lainnya yang bakal anda perolehi;

Mampu buat penilaian menerusi jutaan reviu pengguna terdahulu

IKLAN

Anda dan rakan-rakan mampu untuk membuat penilaian serta justifikasi sendiri apabila meneliti lebih 5 juta reviu yang diberikan oleh pembeli sebelum ini untuk lebih keyakinan. Tak perlu ada rasa sangsi nak bercuti!

Jimatkan masa anda dan rakan-rakan, tak perlu beratur panjang!

Jimatkan masa kerana anda tidak perlu beratur kerana ada tempahan yang sudah dibuat di telefon pintar sebagai e-Tiket selepas muat naik di aplikasi Klook. Dalam erti kata lain boleh ‘skip-the-queue privileges’. Paling menarik, harga tiket pun lebih murah dan dapat diskaun!

Pengesahan serta-merta bersama servis terbaik

Urusan tempahan dan pengesahan pembelian diproses pada hari sama, membuatkan urusan lebih praktikal dan cepat. Ia beroperasi selama 24 jam dan tidak jadi masalah buat anda untuk akses. Pada nasa sama, Klook juga boleh digunakan dalam 41 matawang pelbagai negara dan memiliki kaedah pembayaran yang fleksibel.

PROMOSI AKHIR TAHUN 2019, Boleh Raih Diskaun Hingga RM350!

Nah, ini pula promosi terbesar ‘The Biggest Xmas Sale of the Year’, yang tentunya lebih berbaloi. Jom pakat rebut promosi bermula sekarang hingga 31 Disember depan hanya dengan #JustKlookIt bagi menikmati diskaun sehingga RM350.

Malah, diskaun RM100 turut diberikan dengan pembelian mininum RM1,000 menggunakan kod promo KLOOKIT100 selain diskaun sehingga RM250 diberikan dengan pembelian mininum RM1,500 dengan apkikasi mobile Klook di IOS atau Android menggunakan kod promo KLOOKIT250.

Klook merupakan sebuah platform digital yang memberi servis menempah aktiviti dan perkhidmatan pelancongan terkemuka dunia yang sekali gus, ia memudahkan pengembaraan percutian semua orang. *Harga tawaran mungkin boleh berubah dari semasa ke semasa mengikut mengikut situasi.

Mahu lebih info? Layari KLOOK di Instagram dan Facebook Page rasmi.