Penyanyi, Lan Solo dan keluarga telah menjalani ujian saringan Covid-19 beberapa hari yang lalu.

Lan atau nama sebenarnya Mohd Razlan Mohamed Yusof memaklumkan bahawa dia sekeluarga bebas daripada wabak penyakit berkenaan.

“Alhamdulillah.. result swap test covid19 kami sekeluarga NEGATIF Kami bukan kontek rapat.. cuma buat swap test atas rasa tanggungjawab..

“Yela..kerja2 aku & isteri memerlukan pergerakan ke sana sini..berjumpa dengan ramai orang..so ini antara insiatif kami sekeluarga untuk memastikan kami selamat dari virus jahat ni..

“Sama2 kita terus berusaha.. berdoa & bertawakal.. Moga kes semakin berkurangan..& virus ini terus lenyap dari mukabumi #lansolo #sheilarazlan

#anakanaklansolo #swaptest,” tulisnya.

IKLAN

“Buat Swab Test Atas Rasa Tanggungjawab,”- Keputusan Covid-19 Negatif, Lan Solo & Keluarga Selamat Tiba Di Sabah

Dalam pada itu, menerusi entri terkini di Instagram, penyanyi berusia 35 tahun ini sudah selamat tiba di Sabah bersama keluarganya, pada Isnin.

“2 minggu la kita berkampung di Sabah ya..SABAHAN.. Ada ka yg mau ambil kami jadi keluarga angkat..

#lansolo #lankristal #lanborneo

IKLAN

#sheilarazlan #anakanaklansolo

#soloborneomart

#mco mco2 #pkp #pkp2 #sabah

IKLAN

#kerjabosku,” tulisnya.

“Buat Swab Test Atas Rasa Tanggungjawab,”- Keputusan Covid-19 Negatif, Lan Solo & Keluarga Selamat Tiba Di Sabah

Untuk rekod, Lan telah menamatkan zaman bujang bersama isterinya, Nur Sheila Hassim pada 5 Disember 2009 dan dikurniakan 4 orang cahaya mata.

Lan dan isteri telah mengusahakan perniagaan kedai runcit, Solo Borneo Mart yang menjual barangan dari Sabah dan Sarawak sejak beberapa tahun yang lalu.

Foto: Instagram Lan Solo