Menerusi posting terbaharu, Nourul Depp berkongsi hadiah bermakna yang dikirimkan sahabat sewaktu di Tanah Suci Mekah.

Menurutnya, melihatkan foto wajahnya bersama suami dirakamkan di depan kaabah bagaikan memanggil-manggil untuk turut sama mengerjakan ibadah.

“Ya Allah bergenang air mata petang2 ni. Memang bila kita dah pernha ke Mekah, bila nampak kaabah memang terasa sangat2 memanggil. InsyaaAllah satu hari nanti saya dan husband nak ke sana juga sekeluarga insyaallah. 

Ini kali ketiga dalam 6 bulan ini mereka yang dekat dengan saya mendoakan saya dan suami di depan kaabah . Terima kasih wahai hambaNya yang baik hati @zulmohd_fitonline yang selalu saya kaguni kebaikan hatinya. Yang berusaha sekerasnya untuk maju di dalam apa yang diusahakannya. Semoga jojo juga mendapat apa yang diimpi dan di doakan. Terima kasih kerana ingat pada kami apabila jojo berada di depan kebesaran Allah.

Terima kasih juga kepada @shasaad550 dan juga puan Nor (kes lupa nama ig padahal follow) yang juga mendoakan kami semasa mereka di tanah suci. .

IKLAN

“Semoga kalian sentiasa di dalam redha Allah. berjaya di dunia dan di akhirat.”

Tiada apa yang lebih bermakna apabila didoakan sahabat, lebih-lebih lagi di Tanah Haram. Kata penyanyi jelita ini, ianya tidak mampu ditandingi wang ringgit.

IKLAN

Bila orang hadihakn doa terasa bagai mendapat wang jutaan atau hadiah yang sangat sangat berharga. Tak boleh dibanding dengan wang ringgit sebenarnya. 

“Terima kasih terima kasih Ya Allah kerna menghantar mereka yang baik2 untuk berada di sekeliling aku.”

IKLAN
View this post on Instagram

Ya Allah bergenang air mata petang2 ni. Memang bila kita dah pernha ke Mekah, bila nampak kaabah memang terasa sangat2 memanggil. InsyaaAllah satu hari nanti saya dan husband nak ke sana juga sekeluarga insyaallah. . Ini kali ketiga dalam 6 bulan ini mereka yang dekat dengan saya mendoakan saya dan suami di depan kaabah . Terima kasih wahai hambaNya yang baik hati @zulmohd_fitonline yang selalu saya kaguni kebaikan hatinya. Yang berusaha sekerasnya untuk maju di dalam apa yang diusahakannya. Semoga jojo juga mendapat apa yang diimpi dan di doakan. Terima kasih kerana ingat pada kami apabila jojo berada di depan kebesaran Allah. . Terima kasih juga kepada @shasaad550 dan juga puan Nor (kes lupa nama ig padahal follow) yangjuga mendoakan kami semasa mereka di tanah suci. . Semoga kalian sentiasa di dalam redha Allah. ???berjaya di dunia dan di akhirat. . Bila orang hadihakn doa terasa bagai mendapat wang jutaan atau hadiah yang sangat sangat berharga. Tak boleh dibanding dengan wang ringgit sebenarnya. . Terima kasih terima kasih Ya Allah kerna menghantar mereka yang baik2 untuk berada di sekeliling aku. ??

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

Terharu dengan tindakan sahabat penyanyi ini, ulas netizen, sahabat di sekeliling adalah cerminan diri kita.

“Bila Orang Hadiahkan Doa Terasa Bagai Mendapat Wang Jutaan,” – Kaabah Seakan Memanggil, Nourul Tanam Hasrat

Foto – Instagram Nourul Depp