Selepas lapan tahun, kemunculan selebriti popular, Neelofa Mohd Noor yang kembali ke set program Nona TV3 bersama hos Amyra Rosli mencuri perhatian ramai, pada Ahad.

Melalui perkongsian di Instagram miliknya, Neelofa yang tampil sebagai hos undangan bagi meraikan ulang tahun ke-38 stesen TV3 mendedahkan produksi Nona ibarat ‘keluarga’ yang sentiasa tersemat di hatinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Malah menerusi perkongsian lainnya, usahawan berjaya ini tidak menafikan program bual bicara wanita itu banyak memberikan pengalaman terutamanya pada bidang pengacaraan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

Sementara itu  menerusi Insta Stories, dua figura jelita itu turut saling memuji.

IKLAN

Menurut Amyra, isteri kepada pendakwah bebas, Haris Ismail itu memiliki keperibadian yang cantik luar dan dalam.

“MasyaAllah. Betul kata orang, Lofa ni pakai apa pun lawa sangat. Thanks Umi @neofa sudi bergandingan dengan Mommy. Such a humble and beautiful person inside out,” tulis Amyra.

Perkongsian tersebut turut menerima reaksi ibu kepada seorang cahaya mata itu.

IKLAN

“Likewise Myra! Awak macam anak patung bernyawa MasyaAllah. Bestkan mengacara 2 orang, sejam lebih dah settle. Hope to see you around sis,” dedikasi Lofa.

“Betul Kata Orang, Lofa Ni Pakai Apa Pun Lawa..,” – Berdua Di Set Nona, Amyra Rosli & Neelofa Saling Memuji “Betul Kata Orang, Lofa Ni Pakai Apa Pun Lawa..,” – Berdua Di Set Nona, Amyra Rosli & Neelofa Saling Memuji

Terdahulu, pelbagai perkongsian dikongsikan mereka, termasuk niat Neelofa yang merancang untuk berhijrah ke tanah arab bagi memberi laluan kepada suami ingin menyambung pelajaran di sana.

IKLAN

“Betul Kata Orang, Lofa Ni Pakai Apa Pun Lawa..,” – Berdua Di Set Nona, Amyra Rosli & Neelofa Saling Memuji

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara. Jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan, klik di sini.