Pihak pengurusan Shila Amzah, Greyscale Australia memohon semua pihak agar menghormati ruang peribadi penyanyi tersebut lebih-lebih melibatkan isu peribadi dan hal dalaman keluarganya.

Menerusi kenyataan media yang dikongsikan Shila atau Norshahila Amir Amzah, 33, di laman Instagram milinya itu, pihak pengurusan diwakili Darren Kong berkata mereka menyedari spekulasi berkaitan keluarga Shila hangat diperkatakan ramai namun hal peribadi bukan berada di bawah bidang kuasa mereka.

“Memandangkan spekulasi itu tidak berkaitan dengan operasi komersial syarikat, kedudukan kami kekal neutral, kerana itu bukan dalam bidang kuasa kami untuk memberi ulasan.

“Sebagai pengurus Shila dan kenalan lamanya serta keluarga, saya berharap semua orang menghormati ruang peribadi mereka.

“Saya percaya sokongan yang paling membina perlu diberikan dengan memberi masa dan ruang untuk Shila sekeluarga mengharungi cabaran kehidupan.

“Kami di Greyscale Australia akan terus memberi sokongan terbaik kepadanya tanpa jemu selain mendoakan mereka terus kuat berdepan cabaran ini,” katanya menerusi kenyataan itu.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)

Dalam kenyataan sama, Darren turut menyifatkan Shila seorang ibu yang berhati waja selain mengutamakan kesejahteraan anak tunggalnya, Seth Uwais.

“Shila adalah seorang ibu yang kuat dan mahu menjadi contoh terbaik kepada anak lelakinya, Seth serta memastikan keseimbangan dan kualiti kerja.

IKLAN

“Pihak kami akan sentiasa memberikan sokongan padu dan berharap masalah yang melanda Shila serta keluarganya dapat diselesaikan,” katanya lagi selain menambah Shila kini mahu memberikan fokus sepenuhnya terhadap konsert jelajah dunia yang sudah dirancang sepanjang tahun ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shila Amzah (@shahilaamzah)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fauziah Sarman (@mamazie68)

IKLAN

Terdahulu, ibu kepada Shila dipercayai memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, penyanyi, Datuk ND Lala di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat, Bandar Baru Bangi.

Sebelum ini, timbul desas-desus mengatakan penyanyi itu sudah berkahwin dengan seorang wanita muda yang didakwa rakan sekolah Shila.

Untuk berita terkini hiburan dalam dan luar negara, jangan lupa ikuti kami di Telegram rasmi Media Hiburan. Klik di sini.

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI