Pengacara, Roslan Shah berkongsi ‘screenshot’ dia membalas makian seorang individu yang dipercayai mengutuk dan mengeji dirinya di laman Instagram.

Kisahnya, kesabaran Roslan sudah ditahap maksima setelah asyik dikutuk dan dihina oleh individu tersebut.

“Hahahaha, bapak kau bapok main pondan lorong, dapat anak mulut sundal. Kesian, hahahaha. Kesian mak kau bekas bekas pelacur sebenarnya.

“Kahkahkah nak sangat kan? Ambil kau berapi mata kau dan telinga kau keluar nanah. Selamat tahun baru 2019 orang pertama kena maki hamun ya, rasakan.

“Tahun baru 2019 cik lan tak nak maki hamun dengan sesiapa pun. Tup tup IG yang bernama @ecahno tiba tiba komen nak menghina dan mengutuk cik lan dan mencabar cik lan untuk menjawab walaupun kau haters dan tak suka cik lan.

IKLAN

“Tak pernah cik lan komen atau kecam orang ataupun menghina orang. Inilah jawapan cik lan ya. Orang in pun komen jugak semasa pic cik lan bersama Diva AA @divaazwanavazz2019 jugak.

“MOTIF dia komen 2 Pic IG cik lan yang pic solo cik lan jugak. Apalagi ini lah bahan jawapannya.

“Orang macam ini kasi dia sedar supaya jangan sesuka hati nak kecam orang dan kacau orang walaupun kau haters supaya orang macam tidak akan kecam dengan orang lain pulak.

IKLAN

Pada masa sama, pengacara dan pelakon ini turut bertanya sama ada si tukang kecam itu sempurna atau sebaliknya.

“Kau tu sempurna ke, ambil kau nak sangat kecam orang kan. Hahahahahahahaha. #share3 #Love3,” tulisnya di kapsyen.

IKLAN
View this post on Instagram

Tahun baru 2019 cik lan tak nak maki hamun dengan sesiapa pun…..tup tup IG yang bernama @ecahno tiba tiba komen nak menghina dan mengutuk cik lan dan mencabar cik lan untuk menjawab walaupun kau haters dan tak suka cik lan …. tak.pernah cik lan komen atau kecam orang ataupun menghina orang….Inilah jawapan cik lan ya….Orang in pun komen jugak semasa pic cik lan bersama Diva AA @divaazwanavazz2019 jugak. MOTIF dia komen 2 Pic IG cik lan yang pic solo cik lan jugak….apalagi ini lah bahan jawapannya….Orang macam ini kasi dia sedar supaya jangan sesuka hati nak kecam orang dan kacau orang….walaupun kau haters supaya orang macam ini tidak akan kecam dengan orang lain pulak nanti…kau tu sempurna ke…ambil kau nak sangat kecam orang kan….hahahahahahahaha….#share3…#Love3…

A post shared by roslanshah (@realroslanshah) on

Alahai, dah masuk tahun baru 2019 pun masih ada yang berfikiran di takuk lama.

Apa-apapun, MH harap orang ramai dapat refleks diri masing-masing dan kurangkan membawang okay.

Foto/Instagram: Roslan Shah

SeeNI semua! MEDIA HIBURAN ada gossip hangat nak dikongsi!
Download aplikasi seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI